0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      De ce este important să ai grijă de părul tău ➤ Îngrijirea bărbii ➤ Cum poți preveni iritația ➤ Cum să te tunzi singur chiar la tine acasă

      Bărbierit

      Află cum îți poți întreține tunsoarea și barba la tine acasă 

      Aspectul, prezența și încrederea în sine sunt elementele care te ajută să te exprimi în fața celorlalți și să fii tu însuți. Felul în care alegi să te îmbraci, parfumul, dar și tunsoarea și decizia de a-ți lăsa barbă sau de a te bărbieri în fiecare zi creează imaginea completă cu care te prezinți în societate. 

       

      Nu este obligatoriu să mergi de fiecare dată la frizerie. Am pregătit câteva sfaturi atât pentru tuns singur acasă, cât și pentru îngrijire personală. Vei avea nevoie doar de un aparat de tuns și bărbierit pentru a te putea ocupa eficient de toate zonele vizate într-un mod rapid și sigur, din confortul propriei case. 

      1. De ce este important să ai grijă de părul tău


      Îngrijirea corporală este importantă, atât pentru a obține un aspect plăcut și o stare de bine, cât și pentru sănătate. Iată câteva motive în plus pentru care trebuie să ai grijă de părul tău. 

       

      • Un aspect plăcut – indiferent dacă discutăm despre tunsoare sau barbă, un păr aranjat și îngrijit îți va oferi încredere în tine. 
      • Pentru igienă – pe firele de păr se pot depune diferite particule, cum ar fi praf sau picături de transpirație. 
      • Vei scăpa de senzația de mâncărime a bărbii– un ras sau tuns proaspăt pot armoniza trăsăturile feței, dar și să te scape de mâncărimile cauzate de părul în exces. Alege un kit complet de ingrijire faciala pentru a-ți oferi aspectul pe care ți-l dorești.

      2. Îngrijirea bărbii

       

      Barba este unul dintre primele lucruri pe care o persoană le va remarca la tine. Cu o barbă aranjată îți pui trăsăturile în evidență și debordezi de masculinitate. Fie că alegi să o razi de tot sau doar să o tunzi, este important să o faci cât mai eficient, fără urme neplăcute cum ar fi cele de iritație. Iată câteva sfaturi pentru ingrijirea barbii

       

      • Barba are un ritm rapid de creștere, așa că este recomandat să o tunzi la aproximativ două săptămâni, pentru a-i oferi o formă frumoasă și un aspect îngrijit. 
      • Folosește un aparat de tuns barba corespunzător, care să respecte normele de fabricație. Recomandarea noastră este Philips Multigroom 14 in 1 seria 7000. 
      • Nu te rade imediat după ce te-ai trezit; așteaptă în jur de 30 de minute, pentru ca pielea ta să fie revigorată și pentru o bună circulație sanguină la nivelul feței. 
      • Este important să creezi o linie proeminentă între gât și barbă: trasează o linie imaginară între spatele urechilor și două degete deasupra mărului lui Adam. Tot ce trece de acest nivel trebuie ras pentru ca barba ta să aibă o formă frumoasă. 
      • În cazul unei bărbi lung, netezește firele de păr și întinde-le cu ajutorul unui pieptene, astfel încât să le poți tunde în mod egal, la o lungime corectă. 

      3. Cum poți preveni iritația

      Tratamentul iritatiei

      Iritația pielii după bărbierit este o problemă neplăcută. De cele mai multe ori o piele sensibilă sau o igienă precară a aparatului de ras pot duce la apariția iritațiilor.Află mai multe detalii în articolul: Ingrijirea parului facial si corporal la barbati. Iată câteva sfaturi pentru un bărbierit corespunzător: 

       

      • Nu trece lama peste aceeași zonă de mai multe ori. 
      • Dacă pielea ta este sensibilă, poți apela la sfatul unui dermatolog care să îți recomande produse adecvate ție. Astfel vei putea preveni apariția firelor de păr pe sub piele și poți reduce iritațiile. 
      • Mâinile jos! Nu îți atinge fața proaspăt rasă, este o sursă de iritații. 

       

      Pentru mai multe detalii, poți citi articolul dedicat iritației după ras aici

      4. Tunde-te singur chiar la tine acasă! 

      Dacă preferi un tuns singur acasă este foarte important să ai instrumentele potrivite: un pieptene, o oglindă, o foarfecă pentru tuns și un aparat de îngrijire multifuncțional. Trebuie doar să te decizi care este tunsoarea pe care ți-o dorești și să îți fie clar ce tip de contur al barbii urmărești să obții.

       

      Începe prin setarea pentru părul cel mai lung a aparatului de tuns, pentru a putea scurta și nivela părul ulterior dacă este nevoie. Împarte părul în secțiuni mici și folosește oglindă de mână pentru a tunde părul de la spate. Asigură-te că părul este uniform la dimensiunea dorită și te poți bucura de senzația plăcută a unei tunsori proaspete, fără să fie nevoie să mergi la frizer. 

      Multigroom series 7000 14 în 1, faţă, cap şi corp

      Un aspect plăcut te ajută să interacționezi cu ceilalți cu încredere. Simte-te bine în pielea ta și alege tunsoarea și stilul de barbă care te reprezintă! 

      Citește în continuare

      • Pentru bărbați
        Cum sa-ti razi barba in doar 4 pasi

        Cum sa-ti razi barba in doar 4 pasi

        Te gandesti sa-ti razi barba? Cu doar un pic de pregatire vei evita să-ti iriti pielea. Afla cum sa-ti razi barba in 4 pasi simpli.

        Află mai multe
      • Stil de viață
        Munca dupa vacanta: trucuri pentru o revenire usoara

        Munca dupa vacanta: trucuri pentru o revenire usoara

        Dupa saptamani de relaxare

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.