Fidelio

Philips Fidelio

boxă portabilă wireless

  Philips Fidelio

  boxă portabilă wireless

  Sunet de înaltă fidelitate portabil

  Philips Fidelio este o boxă wireless de înaltă performanţă şi este portabilă. Aceasta oferă un sunet excelent, clar şi dinamic şi este perfectă pentru a fi utilizată acasă şi în deplasare. Cu funcţia de transferare a muzicii wireless, prin Bluetooth, aceasta vă permite să vă bucuraţi de muzică fără bătăi de cap. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Port USB pentru încărcare, Baterie reîncărcabilă, 20 W, Stereo cu amplificator de bas P8BLK/10 Caută produse similare

Sunet de înaltă fidelitate portabil

Obsedat de sunet

 • Driverele de calitate oferă un sunet natural cu bas profund

  Driverele de calitate oferă un sunet natural cu bas profund

  În ciuda unui volum acustic foarte compact, basul este solid şi uimitor de profund, fiind posibil să vă bucuraţi de toate tipurile de muzică. Acest lucru se obţine utilizând o combinaţie între un woofer de mare putere şi gamă largă şi un difuzor pasiv pentru zone extinse per canal, toate într-o incintă foarte rigidă care nu iroseşte energia basului. Masa mare, mobilă a difuzorului pasiv face posibilă reglarea sistemului la o frecvenţă foarte scăzută de 80 Hz, împiedicând în acelaşi timp turbulenţele de aer care altfel ar apărea în cazul unui design portat. Simţiţi ritmul muzicii, nu pierdeţi nici un acord.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Port USB pentru a încărca orice dispozitiv mobil

  Port USB pentru a încărca orice dispozitiv mobil

  Această boxă dispune de un port USB, dacă bateria telefonului dvs. smartphone se descarcă fie acasă, fie în călătorii, această boxă portabilă vă permite să transferaţi bateria stocată în boxă în dispozitivul dvs. mobil.

 • Nivelul bateriei este afişat automat la atingerea boxei

  Nivelul bateriei este afişat automat la atingerea boxei

  Atingeţi uşor boxa şi aceasta va afişa nivelul bateriei.

 • Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 20 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Acumulator reîncărcabil încorporat Li-ion pentru redare de muzică oriunde

  Acumulator reîncărcabil încorporat Li-ion pentru redare de muzică oriunde
 • Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic

  Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic
 • Amplificator de înaltă performanţă pentru intensitate şi dinamică crescută

  Intensitatea şi dinamica sunt grozave, datorită unui amplificator de înaltă performanţă cuplat cu 4 transductoare cu eficienţă crescută. Wooferele au fost adaptate pentru acest produs unic şi au un factor înalt de forţă, rezultând un sunet dinamic şi impresionant pentru toate nivelurile de ascultare. Muzica este plină de viaţă, dinamică şi plăcută în orice situaţie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa