Heritage Audio

Sistem DVD Hi-Fi cu componente

  Heritage Audio

  Sistem DVD Hi-Fi cu componente

  Obsedat de sunet

  Experimentaţi sunetul de înaltă fidelitate cu sistemul Hi-Fi cu componente şi DVD Philips cu materiale premium. Preamplificatorii cu supapă de vid oferă un sunet de claritate excepţională. Full High-Definition Multimedia Interface (HDMI) produce imagini mai precise. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Heritage Audio Sistem DVD Hi-Fi cu componente

Tub Hi-Fi, Boxa pentru acute cu dom de mătase, 150 W MCD909/12 Caută produse similare

Obsedat de sunet

Bucuraţi-vă de sunet Hi-Fi cald

 • Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Graţie tuburilor Hi-Fi încorporate, acum puteţi beneficia de o experienţă auditivă de cea mai înaltă calitate, asociată de obicei cu sistemele audio premium. Natura analogică a tuburilor îi conferă un sunet mai plăcut sistemului nostru neliniar. Sunetul provenit de la un tub produce distorsiuni minime şi este întotdeauna preferat pentru claritatea şi bogăţia pe care le oferă, precum şi pentru fidelitate şi armonie.

 • Tweeter cu neodim, pentru o fidelitate audio impresionantă

  Tweeter cu neodim, pentru o fidelitate audio impresionantă

  Tweeter-ul cu neodim este un tweeter monopolar care produce sunete dinamice şi clare din partea frontală. Este o caracteristică des utilizată în sistemele audio de vârf pentru reproducerea sunetelor cu fidelitate perfectă. Conurile convenţionale şi tweeter-ele cu dom se bazează pe principiul unei bobine mobile direcţionale, în timp ce tweeter-ul cu neodim generează frecvenţe într-un model complet de 180°. În cazul tonalităţilor ridicate, amplitudinea spectrului sonor este îmbunătăţită semnificativ, punctul optim este extins pentru a obţine un sunet amplu, clar şi natural chiar şi de la sistemele audio compacte.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Redă DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD

  Redă DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD - toate pot fi redate pe player. SVCD reprezintă "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai bună decât a unui VCD, oferind în special o imagine mult mai precisă decât un VCD datorită rezoluţiei superioare. Cu asistenţa DivX® puteţi savura filme codate cu algoritmul DivX®. Formatul media DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere video de dimensiuni mari, cum ar fi filme, trailere de filme şi videoclipuri muzicale, pe diverse suporturi, cum ar fi CD-R/RW şi discuri DVD.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Telecomandă cu finisaj de piele, cu parte frontală metalică şi taste plate

  Telecomandă cu finisaj de piele, cu parte frontală metalică şi taste plate

  Având un echilibru perfect între supleţea dimensiunilor şi confortul oferit de greutatea redusă, această telecomandă cu design ergonomic este foarte uşor de folosit. Partea frontală sub forma unei pene plate cu finisaj metalic creează un contrast atractiv cu partea din spate din piele autentică. În plus, tastatura elegantă şi precisă vă garantează o experienţă de navigare de calitate. Design şi control la superlativ.

 • USB Direct pentru redare muzică şi fotografii

  USB Direct pentru redare muzică şi fotografii

  Conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la sistem şi partajaţi muzica şi fotografiile digitale stocate împreună cu familia şi prietenii.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Carcasă din aluminiu şi boxe de lemn

  Carcasă din aluminiu şi boxe de lemn
 • Putere totală de ieşire 150 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 150 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Controlul frecvenţelor înalte şi joase asigură obţinerea sunetului dorit

  Frecvenţele înalte (treble) şi cele joase (bass) controlează nivelul sunetelor de înaltă şi joasă frecvenţă ale sistemului audio. Utilizând tastele Sus şi Jos, ascultătorul poate creşte sau descreşte nivelul frecvenţelor înalte sau joase, accentuând sau diminuând aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setările iniţiale. Controlul frecvenţelor înalte şi al basului îţi permite să asculţi muzică aşa cum doreşti.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa