Home theater cu SoundBar

  Home theater cu SoundBar

  Sunet surround superior, fără dezordine

  Peste 80% dintre persoanele care au acceptat provocarea sunetului* preferă Philips Ambisound. Philips SoundBar cu Ambisound încorporează un sistem home theater complet, inclusiv redare Blu-Ray Disc 3D la înaltă definiţie într-o singură unitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround superior, fără dezordine

Obsedat de sunet

 • Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Philips Net TV cu Wi-Fi pentru servicii online pe televizorul dvs.

  Experimentaţi o selecţie bogată de servicii online cu Net TV. Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment & informaţii şi alte conţinuturi online direct pe televizor oricând doriţi. Conectaţi sistemul home theater direct la reţeaua la domiciliu prin conexiune ethernet, navigaţi şi selectaţi ce doriţi să urmăriţi cu telecomanda televizorului. Meniul Philips vă oferă acces la servicii Net TV populare potrivite pentru ecranul televizorului. În plus, cu reţeaua PC certificată DLNA puteţi viziona clipuri video sau accesa imagini stocate pe calculator utilizând telecomanda televizorului.

 • DLNA Network Link pentru a vă bucura de muzică şi de clipuri video de pe PC

  DLNA Network Link pentru a vă bucura de muzică şi de clipuri video de pe PC

  DLNA Network link asigură acces facil la fotografii personale, muzică, clipuri video sau filme de pe PC sau de pe reţeaua la domiciliu. Utilizează conexiune Ethernet (LAN) cu protocol DLNA care asigură că produsele certificate DLNA vor lucra perfect împreună. Prin conectarea televizorului, sistemului home theater sau playerului Blu-ray Disc la reţeaua de domiciliu, veţi putea accesa informaţii de pe toate dispozitivele certificate DLNA. Vă puteţi accesa lumea divertismentului printr-o simplă apăsare de buton cu interfaţa intuitivă pentru utilizator, care este proiectată pentru navigare facilă.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 102 cm (40") sau mai mare

  Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 102 cm (40") sau mai mare

  Sistemul SoundBar conferă stil şi înnobilează orice sufragerie. Deşi este proiectat pentru televizoare plate cu ecran de 102 cm (40") sau mai mare, sistemul se potriveşte şi oricărui alt televizor plat, asortându-se cu interiorul şi cu stilul dvs. de viaţă.

 • Design subţire şi premium în aluminiu lustruit de înaltă calitate

  Design subţire şi premium în aluminiu lustruit de înaltă calitate
Vezi toate Specificaţile
 • Pe baza testelor de sunet efectuate în rândul consumatorilor de către Synovate în luna noiembrie 2010, în Germania, având ca termen de comparaţie o companie concurentă de vârf. Datele se regăsesc în fişier.
 • Pentru a verifica dacă Video la cerere este disponibil în ţara dvs., vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/blu-ray.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa