Ceas cu alarmă şi prognoză meteo

  Ceas cu alarmă şi prognoză meteo

  Meteorolog personal

  Vă dă bună dimineaţa - în fiecare zi! Modelul compact AJ290 dispune de un ceas cu reglare prin radio şi afişează pictograme grafice pentru prognoza meteo folosind indicatoare luminoase multicolore. Meteorologul dvs. de încredere vă ajută să fiţi şi punctual - întotdeauna.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Meteorolog personal

cu senzor wireless pentru temperatura exterioară

 • Led indicator multicolor de vreme

  Led indicator multicolor de vreme

  Acest indicator multicolor de vreme se aprinde într-o gamă de culori în funcţie de condiţiile meteorologice. De la portocaliu în zilele însorite, la albastru în zilele înnorate şi purpuriu în zilele ploioase, ştiţi cum este vremea chiar şi când vă aflaţi la distanţă de radioul cu ceas.

 • Afişare temperatură în interior şi în exterior

  Afişare temperatură în interior şi în exterior

  Informaţii meteo printr-o simplă atingere. Radioul cu ceas Philips afişează cea mai actuală temperatură disponibilă. Senzorul de temperatură inteligent afişează oricând temperatura în exterior.

 • Higrometrul încorporat afişează umiditatea în interior

  Higrometrul încorporat afişează umiditatea în interior

  Radioul cu ceas Philips va afişa cea mai actuală umiditate relativă disponibilă. Senzorul de temperatură inteligent afişează oricând umiditatea în interior.

 • Oră de alarmă dublă

  Oră de alarmă dublă

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Repetare alarmă

  Repetare alarmă

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Design subţire şi elegant, cu stativ pentru masă şi opţiuni de montare pe perete

  Combinaţia perfectă între un design suplu şi flexibil, sistemul audio Philips este proiectat inteligent pentru a se integra în spaţiul de locuit. Baza sistemului audio este un stativ, astfel încât sistemul poate fi aşezat frumos şi în siguranţă pe orice raft sau comodă. La montarea pe perete dispuneţi de aceeaşi flexibilitate ca în cazul stativului independent.

 • Luminozitate reglabilă a ecranului

  Posibilitatea de reglare a luminozităţii vă permite personalizarea ecranului în funcţie de necesităţi.

 • Afişarea orei pentru alarmă indică ora apelului de trezire

  Afişarea orei pentru alarmă vă indică atât ora curentă cât şi ora la care este setată alarma. Afişarea constantă elimină necesitatea apăsării unui buton pentru a verifica dacă alarma a fost setată şi pentru ce oră. Afişarea orei pentru alarmă vă asigură în permanenţă că alarma este setată corect şi că vă va trezi la ora dorită.

 • Alarmă melodioasă pentru trezire

  Alarma sună într-un model progresiv al frecvenţei tonului de sonerie pentru a vă trezi în mod delicat. Când ajunge la ora presetată a alarmei, modelul alarmei va avea un sunet pentru primele 30 de secunde. Până când opriţi alarma, modelul va avea două sunete pentru următoarele 30 de secunde, trei sunete pentru următoarele 30 de secunde şi patru sunete pentru următoarele 30 de secunde. După două minute, alarma va suna continuu. Începeţi ziua într-un mod delicat!

 • Ceas digital cu reglare prin radio pentru setarea precisă a orei

  Ceasul cu reglare prin radio se sincronizează automat cu ora standard a posturilor de radio locale, astfel încât nu trebuie să vă faceţi niciodată griji în privinţa exactităţii ceasului. Ora exactă fără întârzieri este reglată zilnic sau cât timp ceasul este alimentat. Fiţi sigur că veţi fi punctual la toate întâlnirile!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa