Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: D1S Bec cu xenon pentru faruri auto

Xenon X-tremeVision gen2

Bec cu xenon pentru faruri auto

  Xenon X-tremeVision gen2

  Bec cu xenon pentru faruri auto

  Simte-te şi condu în siguranţă cu lumini mai strălucitoare

  Cu un fascicul luminos care împinge la limită emisiile de lumină, X-tremeVision de generaţia a 2-a este cel mai recent produs al tehnologiei xenon. Această performanţă uimitoare a luminii extinde limitele condusului, pentru a-ţi permite să te bucuri de un condus mai sigur şi mai confortabil. Vezi toate beneficiile

 • Simte-te şi condu în siguranţă cu lumini mai strălucitoare

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Xenon X-tremeVision gen2 Bec cu xenon pentru faruri auto

Tip de lampă: D1S, Pachet de: 1, 85 V, 35 W 85415XV2C1 Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Simte-te şi condu în siguranţă cu lumini mai strălucitoare

Vezi fiecare denivelare, curbă şi obstacol de pe şosea

 • Vizibilitate îmbunătăţită pentru un condus sigur şi confortabil

  Lumina este o parte fundamentală a experienţei de conducere. Simpla îmbunătăţire a calităţii luminii te poate ajuta să previi accidente. Lampa cu xenon X-tremeVision din generaţia a 2-a îmbunătăţeşte vizibilitatea, astfel încât vei vedea obstacolele şi marcajele rutiere mai repede, ceea ce îţi va reduce timpul de reacţie. Compoziţia spectrală a luminii este adaptată la sensibilitatea de culoare firească a ochilor. Datorită temperaturii de culoare de 4.800 K, acest far produce o lumină delicată cu ochii tăi, ceea ce îţi permite să conduci mai sigur şi mai comod pe timp de noapte.

 • Philips a inventat tehnologia inovatoare Xenon HID

  Lămpile Xenon HID (descărcare de intensitate ridicată) generează de două ori mai multă lumină pentru conducerea în siguranţă, în orice condiţii. Studiile au arătat că iluminatul auto cu xenon ajută şoferii să se concentreze la drum şi să distingă obstacolele şi marcajele rutiere mult mai rapid decât lămpile tradiţionale. Ce mod mai bun de a înfrânge întunericul decât o lumină albă intensă, comparabilă cu lumina zilei?

 • Lămpile auto Philips sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi este extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi la vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Astfel, lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips pot rezista şocurilor termice severe. Având o capacitate de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică. Iar aceasta înseamnă o experienţă îmbunătăţită a condusului, indiferent cât de întunecat este drumul din faţa ta.

 • Direcţionează lumina în punctul potrivit în faţa maşinii tale

  Nu este suficient să ai faruri puternice: precizia optică este, de asemenea, importantă. Lămpile X-tremeVision plus cu xenon prezintă cea mai precisă tehnologie de curbare a arcului, aliniată la 150-350 µm. Astfel, iluminează drumul exact unde ai nevoie, fără să orbească şoferii de pe contrasens.

 • X-tremeVision plus cu xenon: pentru vizibilitate superioară

  Lămpile X-tremeVision plus cu xenon sunt proiectate cu tehnologie xenon de la Philips pentru performanţe optime. Producând un fascicul mai lung de lumină şi o vizibilitate cu până la 150 % mai bună, lămpile X-tremeVision plus te ajută să observi obstacolele mai devreme, ceea ce-ţi permite să reacţionezi la timp. Datorită vizibilităţii periferice îmbunătăţite, vei observa mai rapid pericolele de pe marginea drumului, cum ar fi pietonii sau intersecţiile. Iluminând puternic fiecare denivelare, curbă şi pericol de pe drum, aceste lămpi pentru faruri satisfac nevoile celor mai exigenţi şoferi şi ale celor mai solicitante condiţii de condus.

 • Lămpile auto Philips sunt protejate împotriva deteriorărilor produse de radiaţiile UV

  Tehnologia specială de acoperire împotriva radiaţiilor UV de la Philips protejează farurile împotriva radiaţiilor ultraviolete dăunătoare, ceea ce face sticla de cuarţ cu înveliş UV de la Philips perfectă pentru toate condiţiile de condus. Acest strat suplimentar de protecţie asigură longevitatea farurilor.

 • Lămpile auto de la Philips sunt premiate

  Lămpile noastre auto de înaltă calitate, inovatoare, sunt premiate, fiind recunoscute constant de către experţi din industria automobilelor.

 • Philips este alegerea marilor producători de autoturisme.

  Timp de 100 de ani, Philips s-a aflat în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu iluminare de la Philips.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Produsele şi serviciile Philips Automotive sunt considerate cele mai bune pe piaţa producătorilor de echipamente originale, precum şi pe piaţa pieselor de schimb. Fabricate din produse de înaltă calitate şi testate conform celor mai înalte standarde, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranţa şi confortul clienţilor noştri aflaţi la volan. Întreaga gamă de produse este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE. Pe scurt, calitate de încredere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa