PhotoFrame

  PhotoFrame

  Fiecare fotografie spune povestea voastră

  Afişaţi, partajaţi, organizaţi şi retrăiţi amintirile personale! Modelul 7FF2M4 afişează fotografiile digitale cu o bogăţie a culorilor şi un nivel calitativ propriu fotografiilor imprimate profesional. Şi cele patru rame interşanjabile se potrivesc cu decorul şi gusturile dumneavoastră. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

PhotoFrame

LCD de 17, 8 cm (7"), Zonă viz. 16, 5 cm (6, 5") 7FF2M4/00 Caută produse similare

Fiecare fotografie spune povestea voastră

 • Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  Roteşte, măreşte, decupează, suprapune şi adaugă efecte la fotografiile dumneavoastră

  PhotoEffect Wizard este o funcţie uşor de folosit, care permite rotirea, mărirea, decuparea şi chiar ajustarea tonurilor de culoare din fotografii la alb-negru sau sepia direct în PhotoFrame.

 • O densitate ridicată a pixelilor pentru fotografii clare, de mare fidelitate

  Cu ajutorul celui mai bun ecran din domeniu, cu densitate ridicată, puteţi vedea cu 88% mai mulţi pixeli pe cm pătrat decât pe un monitor LCD de 43 cm (17") de ultimă generaţie' - punând în evidenţă fotografiile dvs. memorabile în culori şi detalii la nivelul fotografiilor obţinute în atelierele foto profesionale.

 • Culori digitale perfecte pentru afişarea extraordinară a fotografiilor

  Afişajul full color scoate în evidenţă calitatea fotografiilor utilizând culori vibrante şi realiste prin afişarea întregii palete de culori prezente în fotografiile tipărite profesional.

 • Patru rame interschimbabile pt. a se asorta încăperii şi gusturilor personale

  Un set de rame interschimbabile care pot fi montate pe PhotoFrame se adaptează gusturilor dumneavoastră şi se asortează decorului casei sau biroului.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Redaţi prezentări, fotografii individuale, miniaturi sau afişaţi ceasul

  Puteţi afişa fotografiile individual sau sub formă de miniaturi, pentru a căuta simplu şi rapid imaginea dorită. De asemenea, puteţi crea prezentări cu cele mai frumoase fotografii realizate.

 • Creează albume şi prezentări de diapozitive şi vă gestionează fotografiile

  Smart Album vă permite să creaţi şi să gestionaţi albume şi să setaţi şi să reglaţi efecte de tranziţie pentru prezentările de diapozitive cu fotografii.

 • Copiaţi fotografii între carduri foto pentru a obţine mai mult spaţiu

  Philips PhotoFrame poate citi două carduri de memorie în acelaşi timp prin intermediul cititoarelor de carduri interne, iar software-ul SmartCopy vă ajută să vă copiaţi fotografiile digitale de pe un card de memorie pe celălalt. Software-ul redimensionează şi comprimă automat fotografiile copiate pentru a maximiza numărul de fotografii pe care le puteţi stoca intern sau extern.

 • Stocaţi până la 1000 de fotografii în memoria internă

  Funcţia de stocare inteligentă a fotografiile se bazează pe software-ul inteligent care minimizează spaţiul de stocare necesar fără a compromite calitatea afişării fotografiilor.

 • Funcţionează cu curent alternativ sau cu acumulatorul încorporat

  Alimentarea CA şi bateria încorporată vă oferă posibilitatea de a utiliza PhotoFrame atât la curent alternativ standard, cât şi fără fir, cu bateria reîncărcabilă încorporată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa