Lămpi pentru vehicule
Faruri
Tip de lampă: D3S Bec cu xenon pentru faruri auto

X-tremeVision

Bec cu xenon pentru faruri auto

  X-tremeVision

  Bec cu xenon pentru faruri auto

  Simţiţi-vă în siguranţă, conduceţi în siguranţă

  Producând până la 50% mai multă vizibilitate, această soluţie de iluminare cu xenon de mare putere oferă luminozitate maximă pentru vizibilitate maximă pentru a satisface cerinţele celor mai exigenţi şoferi. Philips Xenon X-tremeVision este alegerea supremă pentru şoferi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

X-tremeVision Bec cu xenon pentru faruri auto

Tip de lampă: D3S, Pachet de: 1, 42 V, 35 W 42403XVS1 Caută produse similare

Ambalajul cu design nou de la Philips

philips-change-package

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Simţiţi-vă în siguranţă, conduceţi în siguranţă

Vizibilitate cu până la 50% mai bună

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu elemente de iluminare de la Philips

 • Producător premiat de lămpi auto

  Producător premiat de lămpi auto

  Lămpile noastre sunt premiate adesea de experţii auto

 • Philips a inventat tehnologia HID cu xenon

  Philips a inventat tehnologia HID cu xenon

  Lămpile HID cu xenon (descărcare de intensitate mare) oferă de două ori mai multă lumină pentru condus mai sigur în toate condiţiile. De fapt, lumina albă intensă a unei lămpi HID cu xenon este comparabilă cu lumina naturală. Studiile au demonstrat că lămpile cu xenon pentru autoturisme ajută şoferii să se concentreze asupra carosabilului şi să distingă obstacolele şi indicatoarele rutiere mult mai repede decât lămpile tradiţionale.

 • Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente la radiaţiile UV

  Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente la radiaţiile UV

  Tehnologia specială de acoperire împotriva radiaţiilor UV de la Philips protejează farurile împotriva radiaţiilor ultraviolete dăunătoare, ceea ce face ca sticla cu cuarţ şi înveliş UV de la Philips să fie perfectă pentru toate condiţiile de condus, asigurând longevitatea farurilor

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Produsele şi serviciile Philips Automotive sunt considerate cele mai bune pe piaţa producătorilor de echipamente originale, precum şi pe piaţa pieselor de schimb. Fabricate din produse de înaltă calitate şi testate conform celor mai înalte standarde, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranţa şi confortul clienţilor noştri aflaţi la volan. Întreaga gamă de produse este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE. Pe scurt, calitate de încredere.

 • Vizibilitate mai bună pentru condus sigur

  Xenon X-treme Vision vă oferă o reacţie îmbunătăţită, graţie recunoaşterii din vreme a obstacolelor şi a indicatoarelor rutiere. Lumina este o parte fundamentală a experienţei de condus şi lumina este prima şi singura parte a circuitului de siguranţă, care ajută efectiv la prevenirea accidentelor. Philips promovează protecţia activă de siguranţă, pentru a preveni accidentele prin creşterea vizibilităţii generale şi a iluminării drumului, iar temperatura de culoare de 4800 K măreşte confortul vizual.

 • Xenon X-treme Vision este soluţia cu performanţe perfecte

  Lămpile Xenon X-tremeVision sunt concepute cu tehnologia Philips Xenon pentru performanţe excepţionale. Producând un fascicul mai lung, Xenon X-tremeVision te ajută să observi obstacolele mai devreme şi îţi îmbunătăţeşte percepţia laterală. Asigurând mai multă vizibilitate, lămpile Xenon X-tremeVision satisfac şi pe cei mai exigenţi şoferi, menţinându-şi calitatea ridicată de echipament original şi performanţele superioare.

 • Lămpile auto Philips sunt fabricate din sticlă de cuarţ de înaltă calitate

  Sticla de cuarţ UV este mai puternică decât sticla călită şi extrem de rezistentă la temperaturi extreme şi vibraţii, ceea ce elimină riscul de explozie. Lămpile din sticlă de cuarţ de la Philips pot rezista şocurilor termice severe. Având capacitatea de presiune crescută în interiorul lămpii, sticla de cuarţ UV poate produce o lumină mai puternică.

 • Lămpile auto Philips sunt extrem de rezistente la umiditate

  Numai un bec fabricat din sticlă de cuarţ poate rezista la şocuri termice: dacă o picătură de apă rece atinge becul fierbinte, ceea ce se poate întâmpla atunci când conduci prin apă cu un far spart.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa