1
Lămpi pentru vehicule

VisionPlus

Lumini interior şi semnalizare convenţionale

  VisionPlus

  Lumini interior şi semnalizare convenţionale

  Simte-te în siguranţă, condu în siguranţă

  Lămpile VisionPlus asigură mai multă vizibilitate decât lămpile standard. VisionPlus reprezintă alegerea conducătorilor care îşi doresc siguranţă la volan. Oferind înaltă performanţă şi o excelentă valoare, aceste lămpi sunt alegerea perfectă pentru conducătorii auto cu pretenţii. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

VisionPlus Lumini interior şi semnalizare convenţionale

Tip de lampă: P21/5 W, Pachet de: 2, 12 V, 21/5 W 12499VPB2 Caută produse similare

Fii sigur ca becul acesta este ceea

ce masina ta are nevoie !

Simte-te în siguranţă, condu în siguranţă

Calitate superioară cu vizibilitate îmbunătăţită

 • Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  Philips este alegerea producătorilor importanţi de autoturisme

  De 100 de ani, Philips se află în fruntea industriei de iluminare auto, prezentând inovaţii tehnologice care au devenit dotări standard la automobilele moderne. Astăzi, una din două maşini din Europa şi una din trei maşini din lume este echipată cu elemente de iluminare de la Philips

 • Gamă largă de lămpi de 12 V pentru a îndeplini toate funcţiile

  Gamă largă de lămpi de 12 V pentru a îndeplini toate funcţiile

  Care lampă de 12 V pentru ce funcţie? Oferta Philips Automotive include toate funcţiile auto specifice: fază lungă, fază scurtă, lampă de ceaţă faţă, semnalizator faţă, semnalizator lateral, semnalizator spate, lampă stop, lampă marşarier, lampă de ceaţă spate, lămpi număr de înmatriculare, poziţii spate/lampă de parcare, lămpi interior habitaclu.

 • Respectă standardele ridicate de calitate ale omologării ECE

  Produsele şi serviciile Philips Automotive sunt considerate cele mai bune pe piaţa producătorilor de echipamente originale, precum şi pe piaţa pieselor de schimb. Fabricate din produse de înaltă calitate şi testate conform celor mai înalte standarde, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranţa şi confortul clienţilor noştri aflaţi la volan. Întreaga gamă de produse este meticulos testată, controlată şi certificată (ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000) la cele mai înalte cerinţe ECE. Pe scurt, calitate de încredere.

 • Mai multă lumină

  Iluminatul frânei este vizibil mai devreme, graţie unei lumini mai puternice. Distanţa de frânare a autovehiculului se poate reduce cu până la 3 metri la o viteză de 100 km/h.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa