1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă kabobs de pui cu miere

    Porţii 8, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 15 m

    Ingrediente

    • 1/4 ceaşcă de ulei vegetal
    • 1/3 ceaşcă de miere
    • 1/3 ceaşcă de sos de soia
    • 1/4 linguriţă de piper negru măcinat
    • 8 jumătăţi de piept de pui fără piele şi oase - tăiate în cubuleţe
    • 2 căţei de usturoi
    • 5 cepe mici, tăiate în bucăţi
    • 2 ardei graşi roşii, tăiaţi în bucăţi
    • Bețe pentru frigărui

    Indicaţii

    • 1. Bateţi uleiul, mierea, sosul de soia şi piperul într-un castron mare.
    • 2. Din amestec, păstrați o cantitate mică de marinată pentru a unge kabobsul de pui în timp ce gătiţi.
    • 3. În restul de sos, adăugați puiul, usturoiul, cepele şi ardeii în castron şi marinaţi la frigider cel puţin 2 ore.
    • 4. Scoateți puiul și legumele de la frigider și împreună cu restul legumelor și înfigeți-le pe rând în bețele pentru frigărui.
    • 5. Preîncălziţi grătarul la temperatură ridicată.
    • 6. Ungeţi grătarul cu puţin ulei și puneţi frigăruile pe grătar.
    • 7. Pe măsură ce se prepară, întoarceți pe toate părțile și ungeți cu sosul pus deoparte.
    • 8. Preparaţi 12-15 minute până când nu mai este suc.
    • Poftă bună!
    Rețetă kabobs de pui cu miere