0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă friptură de viţel

    Rețetă friptură de viţel

    Porţii 4, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 150 m

    Ingrediente

    • 1 kg carne de vițel
    • 2 linguri ulei de măsline
    • 2 cepe mari
    • 4 morcovi
    • amestec de condimente pentru friptură
    • 3 foi de dafin
    • 200 ml vin roșu
    • sare
    • piper

    Indicaţii

    • 1. Feliaţi carnea de vitel şi bateţi feliile putin cu ciocanul de snitele, apoi condimentaţi-le.
    • 2. Puneţi ulei in vasul aparatului Multicooker şi selectaţi programul FRY pentru 20 de minute.
    • 3. După câteva minute adăugaţi apoi carnea si prăjiţi-o pe toate partile, întorcând-o cu spatula din dotare. Când s-a colorat suficient, scoateţi-o din vas şi adaugaţi ceapa.
    • 4. Lăsaţi ceapa să se prăjească 5-6 minute, apoi adăugaţi morcovul, foile de dafin, vinul şi carnea.
    • 5. Setaţi programul STEW pentru 2 ore.
    • 6. La finalizarea programului, scurgeţi din lichidul format, si lăsaţi friptura să se rumenească setând programul FRY pentru 10 minute.
    • 7. După finalizare deconectaţi de la sursa de curent.
    • Poftă bună!
    Rețetă Friptură De Viţel | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.