1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă ciulama de pui

    Mâncare delicioasă, în fiecare zi

    Porţii 4, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 65 m

    Ingrediente

    • 1 pui de țară
    • 1 ceapă
    • 1 căpățână usturoi
    • 2 linguri ulei
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • oregano
    • cimbru
    • 2 foi de dafin
    • 1,5 l apă
    • 200 ml lapte
    • 5 linguri făină
    • sare
    • 1 legătură pătrunjel

    Indicaţii

    • 1. Selectaţi programul FRY şi timpul de preparare 15 minute. Adăugaţi uleiul şi carnea de pui şi lăsaţi la prăjit.
    • 2. După 5 minute adăugaţi ceapa şi usturoiul, iar cand se scurg cele 15 minute, adăugaţi apa astfel încât carnea să fie acoperită.
    • 3. Adăugaţi foile de dafin, şi asezonaţi cu condimente.
    • 4. Selectaţi programul STEW şi timpul de preparare la 50 de minute .
    • 5. Amestecaţi laptele cu faina, iar cu 5 minute inainte de scurgerea timpului, deschideţi capacul, puneţi putină zeamă fiartă peste amestecul de faina cu lapte, amestecaţi şi turnaţi totul in vas.
    • 6. Omogenizaţi compoziţia şi închideţi capacul.
    • 7. La final, deconectaţi de la sursa de curent, scoateţi vasul din aparat şi presăraţi pătrunjel tocat peste ciulama.
    • Sugestie: Serviţi cu mămăliguţă!
    Rețetă ciulama de pui