0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă supă de cartofi cu ulei de trufe

    Mâncare comodă cu o abordare clasică

    Porţii 4, Durată de preparare: 20 m

    Ingrediente

    • 3 cepe verzi
    • 4 linguri de ulei de măsline
    • 300 g cartofi, în cubuleţe mici
    • 125 ml smântână
    • 1 lingură de cimbru
    • 750 ml supă de pui
    • 250 g ciuperci asortate
    • 100 g parmezan ras
    • 1 lingură de ulei de trufe

    Indicaţii

    • 1. Tăiați partea albă de la ceapa verde inele și adăugați-le în 2 linguri de ulei într-o oală de supă.
    • 2. Adăugaţi cartoful, prăjiţi 2 minute, apoi adăugaţi smântâna şi cimbrul.
    • 3. Turnaţi supa peste, puneţi totul la fiert şi lăsaţi supa să fiarbă uşor timp de 10 minute.
    • 4. Prăjiți ciupercile timp de 5 minute, condimentaţi generos după gust şi stropiţi cu ulei de trufe.
    • 5. Amestecaţi supa cu mixerul de mână şi condimentaţi după gust.
    • 6. Serviţi supa în farfurii adânci, adăugaţi ciupercile prăjite şi presăraţi brânza şi partea verde a cepelor verzi.
    • Poftă bună!
    Rețetă Supă De Cartofi Cu Ulei De Trufe | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.