0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Periajul pentru copii, afla mai multe

  Pacient pediatric


  “În sfârșit periajul dintilor nu mai este o problema; împreună cu Sparkly copii își mențin igiena dentara corect într-un mod distractiv și eficient în același timp”. Dr. Eliza Stan, Pedodont

  Responsabilitate  părintească


  Este necesar să-i învățăm pe părinți înșiși să lucreze cu peria sonică pentru copii și să le explicăm că rolul lor nu se limitează doar la curățarea zilnică a dinților copiilor

  Periuta de dinti pentru bebelusi sau copii si responsabilitatiile parintilor

  Ajută copiii să se spele pe dinţi pe intervalul recomandat de medicii dentişti


  Aplicaţia Sonicare Kids îi ajută pe copii să se spele pe dinţi timp pe durata celor două minute recomandate și îi învaţă cum să îşi perieze dinţii corect prin animaţii şi recompense distractive, concepute să îi ajute pe măsură ce îşi creează o rutină.

   

  Descarcă aplicația gratuit de pe:

  Aplicatie Sonicare for Kids

  Tehnica de curățare


  Pentru dinții temporari, este suficient să mutați încet capul periuței de la un dinte la altul, ideal la un unghi de 45˚ față de gingii. Curățați suprafețele de mușcătură la fel de ușor, aplicând fibre pe suprafață și glisându-le dintr-o parte în alta. Pentru dentitia mixta se recomanda adaugarea unei miscari de stergere pe toata suprafata coroanei dintelui permanent.

  Pacientul pedriatic

  Produs recomandat copiilor

  Capete recomandate

  Vă interesează tehnologia sonică?


  Întâlnește-te cu un reprezentant Philips Sonicare și testează periuta.


  Doriți o prezentare? Data și ora sunt stabilite de dvs. Vom oferi băuturi răcoritoare. Invitația este valabilă pentru  întreaga echipă stomatologică.

  Contact Philips Sonicare

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.