0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  dental professionals

  Inspirație pentru o cavitate bucală sănătoasă

  Inspirat de specialiștii stomatologi, proiectat de oameni de știință. Philips Oral Healthcare schimbă lumea igienei orale, de la îngrijirea orală la albirea dentară, și aduce un produs revoluționar după altul.

  motivated-by-science

  Motivat de știință

   

  Când periuța de dinți Philips Sonicare a devenit periuța de dinți numărul unu concepută de stomatologi, am rămas fideli concentrării noastre pe inovație. Sarcina noastră este să aducem constant contribuții inovatoare la tehnologiile pentru igiena orală la domiciliu. Tehnologia Sonicare este o inovatie in ingrijirea orală de care pacientii dvs merită să beneficeze. Nu numai că studiile clinice demonstrează că este mult mai eficient în îndepărtarea plăcii dentare decât cu o periuță de dinți manuală, dar este și mult mai ușor de folosit corect de către pacienți, gradul de complianță al utilzatorilor fiind foarte ridicat

  engineering-a-brighter-future

  Creați un viitor mai luminos

   

  Albirea este o cerință frecventă pentru vizitatorii cabinetului stomatologic de astăzi. Philips răspunde cu sistemul de albire Zoom, rețeta de albire numărul unu din lume pentru pacienți. În parteneriat cu stomatologii, am creat tratamente inovatoare și eficiente de albire a dinților care oferă cele mai bune rezultate.

   

  Periuțele Sonicare prevăzute cu programe Whitening sunt modalitatea cea mai indicată de menținere a efectelor albirii Philips Zoom!, oferind practic un ciclu perfect de igienă și cosmetică orală.

  divider-image

  Ai nevoie de mai multe informații? Vizitați PhilipsOralHealthcare.com în mod regulat pentru cele mai recente știri despre produsele Philips și efectele clinice dovedite ale acestora.

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.