0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  resurse si educare

  Bibliotecă Video
  Philips Sonicare

  Sanatatea gingiilor in combaterea problemelor gingivale | Dr. Alex Mihailescu

  Urmareste-l pe dr. Alexandru Mihailescu pentru a descoperi mai multe informatii despre bolile parodontale. Afla recomandarile dr. Alexandru Mihailescu pentru un periaj excelent.

  Cum se realizeaza un periaj dentar corect? Dr. Andrei Constantinovici

  Urmareste-l pe dr.Andrei Constantinovici, specialist in protetica dentara si implantologie si afla recomandarile si sfaturile pentru un periaj dentar corespunzator, chiar si pentru afectiunile gingivale si dinti sensibili sau prezenta fatetelor dentar, sau al aparatului dentar

  Probleme si afectiuni gingivale | Dr. Adrian Petrutiu

  Descopera sfaturile dr. Adrian Petrutiu despre importanta periajului dentar acasa. Lipsa timpului ii poate face pe anumiti oameni sa neglijeze periajul dentar, de aceea tehnologia sonica, impreuna cu senzorul de presiune si senzorul de inlocuire al capatului de periere, vin in ajutorul tau pentru a putea beneficia de un periaj dentar corespunzator

  Ce este placa bacteriana si cum se poate trata | Dr. Catalin Dimir

  Urmareste-l pe dr. Catalin Dimir si descopera de ce este important periajul dentar cu Philips Sonicare pentru a combate placa bacteriana. Descopera regulile pe care trebuie sa le urmezi pentru a avea o sanatate dentara de durata.

  Periajul cu tehnologie sonica pentu cei mici | Dr. Ela Tataru

  Este recomandat folosirea periutei sonice pentru cei mici? Descopera sfaturile dr. Ela Tataru in ceea ce priveste deprinderea unor obiceiuri sanatoase pentru viitor.

  Prevenirea cariilor la copii | Află tot ce trebuie sa stii cu Dr. Ela Tataru

  Descopera importanta utilizarii periutei Philips Sonicare in ingrijirea dentara pentru pacientii purtatori de aparate ortodontice.

  Totul despre bolile parodontale | Dr. Emilia Abrudan

  Urmareste-o pe dr. Emilia Abrudat, medic specialist parodontologie si descopera totul despre bolile parodontale si cum pot fi prevenite. O igiena orala corecta sta la baza unei sanatati dentare de durata.

  Cum sa te periezi corect cu Philips Sonicare | Dr. Ioana Serban

  Descopera cat de eficenta este periuta Philips Sonicare si cum te poate ajuta aceasta in periajul tau de zi cu zi

  Totul despre interventiile chirurgicale dentare | Dr. Oana Baru

  Afla mai multe despre interventiile chirurgicale si cum poti pastra calitatea interventiei prin intermediul unui periaj dentar corespunzator utilizand periuta de dinti sonica Philips Sonicare

  Afectiuni gingivale la copii | Afla mai multe impreuna cu Dr. Eliza Stan

  Descopera cum il poti face pe micutul tau sa adopte o igiena orala ce poate preveni aparitia cariilor. Prin intermediul periutei de dinti Philips Sonicare si al antrenorului Sparkly si cel mic se poate spala mai usor pe dinti intr-un mod interactiv!

  Periajul mecaninc sau electric? | Dr. Emilia Milicin

  "Periutele electrice Sonicare folosesc 62.000 de miscari de periere pe minut pentru a indeparta eficient placa bacteriana. Afla si tu mai multe despre avantajele periutei electrice Philips Sonicare"

  Totul despre uzura dentara | impreuna cu Dr. Mihaela Chivu

  Uzura dentara este un fenomen fiziologic care apare odata cu inaintarea in varsta. Din pacate, o serie intreaga de pacienti au o uzura prematura datorita mai multor factori. Descopera ce metode non-invazive recomanda Dr. Mihaela Chivu si ce solutii de prevenire imporiva uzurii poti aplica si tu!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.