0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  pacient-cu-aparat-ortodontic-fix

  Pacient cu aparat ortodontic fix


  Eficiența și siguranța tehnologiei sonice compensează cerințele crescute de igienă în terapia ortodontică.

  Nevoia crescută de igienă și diferite tehnici de curățare


  Prezența aparatului ortodontic fix generează elemente de retentivitate suplimentară pentru resturile alimentare, îngreunând în același timp realizarea unei igiene corecte. În acest context este necesară însușirea unei tehnici corecte de periaj adaptate la prezenta aparatului ortodontic pe suprafetele dentare

  Bretele fixe și curățare
  Bretele și curățare cu Sonicare

  Curățarea spațiilor interdentare cu Philips Sonicare Power Flosser


  Philips Sonicare Power Flosser este versatil în acest sens. Curățați spațiile interdentare din exterior și din interior. Pentru o eficiență maximă, este necesar să aplicați capătul de periere din partea de sus și de jos a bracket-ilor și niciodată  nu trebuie să fie prinși în mijlocul capătului de periere.

  curățarea aparatului dentar cu airfloss

  Laturile vestibulare

  tehnica de curatare dus bucal

  Laturile vestibulare

  Sfaturi


  Datorită contactului periuței cu elementele aparatelor ortodontice se produce o uzura mai rapidă a capetelor de periaj.
  Recomandăm în acest sens înlocuirea mai frecventă a capetelor in cazul pacienților cu aparate ortodontice fixe.

  Recomandarea specialiștilor : înlocuire lunară

   

  Menţinerea igienei purtătorilor de aparate ortodontice


  Un mod simplu de a deprinde un obicei sănătos

  Rutina igienei orale

  Atunci când pacienţii urmează un tratament ortodontic este mai important ca niciodată să păstreze dinţii cât mai curaţi și sănătoși. O îngrijire orală adecvată poate ajuta la prevenirea inflamaţiei gingiilor și acumulării de placă bacteriană, dar și la obţinerea unor rezultate ortodontice mai eficiente.

  Tehnica de curățare
  Tehnica de curățare

  Dovedit clinic pentru aparatul dentar fix

  Pentru că igiena orală este esenţială pentru un tratament ortodontic de succes, Philips a dezvoltat o linie de produse concepută special pentru acești pacienţi. Studiile clinice au arătat că pentru pacienţii care au facut un tratament ortodontic, perierea cu o periuţă de dinţi de putere poate reduce semnificativ nivelul de placă bacteriană. Folosirea acestor produse de către pacienţii dumneavoastră poate ajuta la crearea unor obiceiuri de periaj sănătoase și la obţinerea rezultatelor dorite în urma tratamentului.

  Tehnica de curățare
  Tehnica de curățare

  Cum poate ajuta Philips Sonicare


  De multe ori, pacienţii cu aparat ortodontic trebuie să reînveţe cum să se spele pe dinţi în timpul tratamentului. Periuţele de dinţi Philips Sonicare sunt proiectate pentru o periere ușoară și o alunecare lină pe suprafaţa aparatului ortodontic. Combinând Philips Sonicare cu Philips Sonicare Power Flosser (care poate ajunge într-un mod mai eficient în spaţiile interdentare), obţinem una dintre cele mai eficiente scheme terapeutice de îngrijire a sănătăţii orale recomandate. Un mod simplu de a deprinde un obicei sănătos. *

  Tehnica de curățare
  Tehnica de curățare

  *Milleman J, Milleman K, et. Al., Comparison of plaque and gingivitis reduction by a Philips Sonicare Ortho Regimen versus manual toothbrush plus string floss on orthodontic patients, J Clin Dent 2019; 30 (Spec Iss A) A1–8.

  Produse recomandate

  Capete recomandate

  Vă interesează tehnologia sonică?


  Întâlnește-te cu un reprezentant Philips Sonicare și testează periuta.


  Doriți o prezentare?Data și ora sunt stabilite de dvs. Vom oferi băuturi răcoritoare. Invitația este valabilă pentru întreaga echipă stomatologică.

  Contact Philips Sonicare

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.