0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Defecte non-cariogene și pigmentare

  Defecte non-cariogene și pigmentare

  Eroziune, abraziune, atrium, leziuni cuneiforme  


  Capătul de periere Sensitive este ideal pentru probleme ale smalțului și dentină expusă. Este esențială aplicarea unei presiuni minime asupra periuței electrice. Senzorul de presiune este un instrument extrem de util in această situație. 

  Defecte necariogene
  Defecte necariogene

  Presiunea periei


  În timpul folosirii periuței manuale aplicăm o forță de aproximativ 250 g/cm2. Senzația este diferită în cazul periuței sonice, care reduce în mod natural presiunea aplicată la doar 100 g/cm2. Periuțele Philips Sonicare sunt prevăzute cu senzor de presiune ce monitorizează presiunea ridicată. Acest lucru protejează atât țesuturile dure, cât și cele moi.

  Presiunea periei

  Depigmentare


  Capetele de periere Optimal White (W2) sunt special concepute pentru îndepărtarea pigmenților extrinseci de pe suprafețele dentare. Densitatea mare de peri precum și forma capătului de periere asigură un contact perfect între periuță și suprafața dentară. Pentru efecte maxime se recomandă folosirea capătului de periere în asociere cu un program dedicat de albire/depigmentare : White

  Pigmentarea și îndepărtarea acesteia
  Pigmentarea și îndepărtarea acesteia

  Sfaturi


  Periuțele prevăzute cu program White folosite împreună cu capetele de periere Optimal White (W2) reprezintă cea mai indicată soluție pentru menținerea efectelor tratamentelor de albire dentară

  Produse Recomandate

  Capete recomandate

  Vă interesează tehnologia sonică?


  Întâlnește-te cu un reprezentant Philips Sonicare și testează periuta.


  Doriți o prezentare? Data și ora sunt stabilite de dvs. Vom oferi băuturi răcoritoare. Invitația este valabilă pentru întreaga echipă stomatologică.

   

  Contact Philips Sonicare

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.