Mother & Child Care

Pentru un start sănătos

Acest website se adresează profesioniștilor în domeniul sănătășii. Dacă ești un părinte în căutarea de infomațiilor de produs, vizitează această secțiune
        Vezi cele mai recente studii și evenimente

Profesioniștii în domeniul sănătății, ca și tine, sunt permanent în contact direct cu proasptele mămici și reprezintă suportul acestora în luarea celor mai bune decizii cu privire la alăptarea cu success a bebelușului lor1. Philips vine în ajutorul tău, deoarece susținem misiunea Organizației Mondiale de Sănătate, de a participa activ în dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a  bebelușilor, prin înițierea alăptării în primele două ore de la naștere și continuând exclusive până la 6 luni.2

 

Urmand sfaturile tale, părinții vor avea acces la produse noastre, dezvoltate în urma cercetărilor intense, a testelor clinice dar și prin simpla ascultare a nevoilor noilor mămici și specialiștilor ca tine. De asemenea Philips Avent asigură pregătire și instrumente de sprijin maternal pentru educația mămicilor. În cazul alăptării, hrănirii cu biberonul, sau a cele două combinate, Philips Avent este aici pentru a-i oferi fiecărui bebeluș un start sănătos în viață.

 

1 Stuebe AM. Obstet Gynecol 2014;123:643–652.

2WHO. 01 August 2013. Available at: http://www.euro.who.int/en/health-topics/Life-stages/pages/news/news/2013/08/breastfeeding-mothers-need-peer-counseling (accessed Jan 2016)

 

*

Contact information

* This field is mandatory
*
*
*
*
*
*
*
*
*
By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*

Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

O gamă largă și completă de produse

Alăptarea
 

Beneficiile laptelui matern s-au dovedit a fi cruciale pentru dezvoltarea sănătoasă a noilor născuți. Abilitatea de a colecta laptele matern este neprețuită în a ajuta mămicile să alăpteze pentru mai mult timp. Produsele noastre testate clinic au fost create în urma analizării acestor aspecte importante pentru mămică și bebeluș.  

Descoperă gama de produse

Hrănirea cu biberonul
 

Designul biberonului are un impact pozitiv asupra instinctul de a suge al infantului și gradul lui de satisfacere, două aspecte foarte importante și pentru părinți. De aceea biberoanele noastre testate clinic le oferă infanților  o experiență de hrănire foarte asemănătoare cu cea a alăptării.

Descoperă gama de produse 

Suzetele
 

Fiecare suzetă Philips Avent a fost concepută pentru a asigura dezvoltarea naturală a palatului, dinților și gingiilor bebelușului. Acestea sunt confecționate din silicon omologat medical, foarte rezistent.


Descoperă gama de produse 

Biberon Philips Avent First Flow de 60 ml pentru nou născuți
 

Concepute special pentru nou născuți, biberonul First Flow de 60 ml este perfect pentru mămicile care își doresc să combine alăptarea cu hrănirea cu biberonul.

Descarcă fisa produsului
bottle small

Ghidul pentru profesioniștii în domeniul sănătății pentru a le ajuta pe mame să alăpteze pentru mai mult timp
 

Laptele matern este benefic pentru bebeluși, deoarece conține numeroși nutrienți și anticorpi ce întăresc sistemul imunitar al nou-născutului. Prioritatea noastră este de a vă sprijini în a ajuta mamele să alăpteze mai mult timp. De aceea am creat acest ghid ce conține informații relevante și resurse utile pentru a vă sprijini în munca fantastică pe care o faceți.

Descarcă ghidul

Îngrijirea mamei și a copilului
 

Produsele Philips Avent fac parte din portofoliul de îngrijire a mamei și copilului.

Descoperă-le pe toate