Mama şi tatăl post-partum

Philips Avent Academy profesioniști din domeniul medical

Bine aţi venit la Philips Avent Academy


Fiind alături de moaşe, Philips Avent Academy vă sprijină cu articole despre cele mai recente cercetări, perspective noi, rapoarte despre stilul de viaţă, studii – plus evenimente educaţionale, videoclipuri şi webinarii.

Recomandări

Timp de citire: 5 min.

Privarea de somn şi alăptarea

Cele mai recente articole

Folosiți filtrele pentru o căutare avansată
rezultate au fost găsite rezultat a fost găsit

Criteriul de filtrare pe care l-aţi selectat nu a furnizat niciun rezultat

Ajustaţi-vă filtrele.
Dacă aveţi întrebări, contactaţi-ne

Resurse valoroase privind alăptarea pentru profesionişti


Colectăm în mod constant materiale privind resurse interesante şi educaţionale – inclusiv studii clinice, infografice şi postere pentru săli de aşteptare. Puteţi descărca orice material de care aveţi nevoie. Înscrieţi-vă la buletinul nostru informativ şi vă vom anunţa când vom publica noi materiale de descărcat.

Aplicaţia Philips Pregnancy+

Aplicaţia Pregnancy plus

Descoperiţi frumuseţea aplicaţiei Pregnancy+, cea mai apreciată aplicaţie, pentru informaţii de calitate şi urmărire*. Este o modalitate valoroasă şi interactivă pentru noii părinţi de a urmări dezvoltarea bebeluşului lor.

* Conform Scalei de evaluare a aplicaţiilor mobile a celor mai descărcate 20 de aplicaţii legate de sarcină de pe Google Play, aprilie 2019 – iunie 2019. Publicat în: Lanssens, Dorien, et al. Lanssens, Dorien, et al. „Kwalitatieve Beoordeling van Apps En Hun Gebruik Tijdens de Zwangerschap: Een Pilootstudie Bij Vlaamse Zwangere Vrouwen.” Tijdschrift voor vroedvrouwen, vol. 26, nr. 6, 2020, pp. 2–12. Belgia (Flandra)

Cultivarea încrederii


Datorită activităţii noastre în lumea asistenţei medicale profesionale, înţelegem obligaţia dvs. de a rămâne la curent cu cele mai recente păreri şi metode. Astfel de cunoştinţe întăresc încrederea şi consolidează relaţia de încredere dintre dvs. şi clienţii dvs. Lucrând împreună, cu toţii putem ajuta femeile şi partenerii lor să devină cei mai buni părinţi posibil.

 

Scopul Philips Avent Academy este de a ajuta moaşele să rămână informate cu privire la cele mai recente cercetări şi perspective. De asemenea, vom raporta despre tendinţele interesante ale stilului de viaţă relevante pentru maternitate şi moşit. Şi vă oferim acces la evenimente educaţionale şi instruire practică. Totul cu încredere în procesul natural al primelor 1000 de zile ale unui bebeluş – de la sarcină la naştere, la alăptare şi până la explorarea alimentelor solidelor şi primii paşi emoţionanţi.

 

Întâmpinarea unei noi vieţi în această lume este un privilegiu minunat. Fie că lucraţi într-un spital, în mod independent, aveţi propriul cabinet – sau toate cele de mai sus – suntem aici pentru dvs., pentru a sprijini moaşele în activitatea esenţială pe care o desfăşoară pentru părinţi şi bebeluşi, în fiecare zi.

Înscrie-te în comunitatea de profesioniști


Fii la curent cu produsele Philips Avent și cu Academia Philips Avent pentru Moașe. Inclusiv articole, traininguri și evenimente, dar și Discuțiile Academiei Philips Avent și webinarii. Completează formularul și îți vom trimite un email de confirmare. De-abia așteptăm să păstrăm legătura!

Stay up-to-date and subscribe

* Acest câmp este obligatoriu

*
*
*
*
*
*

*

Nu lucrezi în domeniul sănătății?

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

Accesați un website-ul Philips Healthcare România
Please select the checkbox

Conținutul paginii următoare conține informații destinate exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății, întrucât se referă la produse care se încadrează în categoria dispozitivelor medicale care necesită utilizarea sau intervenția profesioniștilor din sectorul medical.

Ești o persoană care întrunește criteriile de mai sus?