Ce înseamnă acest lucru?

 

Modelul de comercializare pentru produsele şi dispozitivele Philips se bazează pe o strânsă cooperare între Philips şi distribuitorii săi.

 

Prin urmare, pentru a vă îndeplini aşteptările exprimate în acest formular, ar putea fi necesar să fiţi contactat direct de către distribuitorul nostru, care are toate informaţiile necesare pentru a răspunde aşteptărilor dvs. într-un mod competent, bazat pe fapte şi exhaustiv. Prin selectarea acestei casete de validare, sunteţi de acord că Philips poate transfera informaţiile personale pe care le furnizaţi în acest formular distribuitorilor săi afiliaţi pentru produse şi dispozitive Philips. Datele dvs. vor fi transferate numai în scopul exclusiv de a implica direct distribuitorul în îndeplinirea aşteptărilor exprimate de dvs. în acest formular cu privire la contactul cu departamentul de vânzări, ofertele de preţ/demonstraţiile sau literatura de specialitate. Asta înseamnă că distribuitorul va putea să vă contacteze şi în mod direct despre acest aspect. Vă puteţi anula consimţământul contactându-ne prin intermediul site-ului cu informaţii privind confidenţialitatea Philips (https://www.philips.ro/a-w/politica-de-confidentialitate.html).

 

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal prelucrate pentru a fi disponibile pentru distribuitorii de produse şi dispozitive Philips este compania PHILIPS ROMANIA SRL, cu sediul social în București, Șoseaua Pipera, Nr. 46D-46E-48, Oregon Park, Clădirea C, Etaj 2, Sector 2.

 

Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este consimţământul dvs., pe care îl exprimaţi prin bifarea acestei casete (Articolul 6, secţiunea 1, litera a) din GDPR).

 

Distribuitorul de produse şi dispozitive Philips, care primeşte datele dvs. personale de la noi, va deveni operatorul independent al acestora.

 

Pentru mai multe informaţii despre modul în care Philips vă prelucrează datele personale, vă rugăm să citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

I understand

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

This webpage content is intended for Healthcare Professionals Only, not for general public
Please select the checkbox

Note:

The information on this website is intended for healthcare professionals.