Cameră Web

  Cameră Web

  Definiţie ridicată chiar şi pe întuneric

  Aceasta este cea mai bună cameră web din lume. Conţine cele mai noi tehnologii Philips iar sistemul optic este atât de sensibil, încât veţi putea obţine imagini color, de înaltă definiţie, chiar şi pe întuneric. Este perfectă pentru transmisii video pe web şi monitorizarea casei. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Definiţie ridicată chiar şi pe întuneric

Cu Pixel Plus & Digital Natural Motion

 • Digital Natural Motion, pentru eliminarea mişcărilor sacadate

  Digital Natural Motion, pentru eliminarea mişcărilor sacadate

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

 • 90 de cadre pe secundă pentru imagini fără scintilaţii

  Rata de reîmprospătare ultra-rapidă de 90 de cadre pe secundă produce imagini incredibil de stabile, perfecte pentru conferinţele video faţă-în-faţă şi monitorizare de la distanţă.

 • Senzor ultrasensibil pentru lucru în condiţii de luminozitate redusă

  Senzorul CCD ultrasensibil de înaltă calitate asigură imagini naturale chiar şi condiţii de luminozitate redusă.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  1,3 megapixeli este ca mai mare rezoluţie disponibilă pentru camere web. Acum puteţi face fotografii de calitate cu camera web şi, dacă doriţi, puteţi chiar să le tipăriţi la dimensiuni mari.

 • Tehnologie Pixel Plus pentru detalii, profunzime şi claritate

  Pixel Plus este o tehnologie de procesare a imaginilor digitale care măreşte numărul de linii şi numărul de pixeli. Rezultatul sunt imagini extrem de clare cu detalii şi adâncime incredibile, de fiecare dată, indiferent de sursă.

 • Obiectivul din sticlă, de precizie, oferă o claritate mai mare a imaginilor

  Clar precum cristalul. Obiectivul din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, zgâriere şi praf.

 • Adăugaţi imagini video şi sunet de calitate extraordinară în apeluri

  Camera Web a fost creată pentru a adăuga imagini video în apelurile dumenavoastră prin Internet pentru a vă putea vedea şi auzi prietenii şi familia. funcţionează uşor şi rapid şi este pe deplin compatibilă cu tehnologiile viitoare!

 • Transmisii video pe web la calitate TV

  Această cameră este perfectă pentru transmisii video pe web, mulţumită calităţii excelente a imaginilor. Puteţi împărtăşi înregistrări video cu prietenii şi familia sau le puteţi transmite pe Internet.

 • Detectarea mişcării, pentru o monitorizare eficientă a casei

  Cu funcţia specială de detectare a mişcării, puteţi înregistra tot ce se întâmplă în casă atunci când sunteţi plecat. Puteţi seta camera în modul de detectare a mişcării atunci când plecaţi de acasă şi înregistrarea va începe automat la detectarea unei mişcări în cameră.

 • Zoom digital 8x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Controlaţi camera web şi aplicaţiile acesteia prin sistemul VLounge Advanced

  Puteţi crea şi trimite V-mailuri în câteva secunde. VLounge este un software sofisticat pentru crearea, administrarea şi arhivarea fotografiilor şi videoclipurilor din câteva clicuri. De asemenea, puteţi utiliza software-ul VLounge pentru monitorizarea casei, pentru detectarea mişcării sau pentru transmisii video pe web.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa