Cameră Web

  Cameră Web

  Cameră Web uşor de folosit

  Camera Web SPC230 chiar este uşor de folosit. Conectaţi-o plug & play pentru a vă bucura de serviciile gratuite, precum Skype, Windows Live Messenger sau alte servicii de mesagerie instantanee. Protejează ochii datorită rezoluţiei de o înaltă calitate şi îmbunătăţirii iluminării reduse. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cameră Web uşor de folosit

Plug & play

 • Rezoluţie interpolată de 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Camera dvs. Web vă oferă 1.3 megapixeli pentru o rezoluţie interpolată video şi foto. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Îmbunătăţirea iluminării în condiţii de lumină redusă pentru imagini mai bune

  Îmbunătăţirea iluminării reduse sporeşte luminozitatea imaginii în condiţii de lumină redusă.

 • Corp rotativ ce permite orientarea camerei în orice poziţie doriţi

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversaţiei prin camera Web cu ajutorul corpului rotativ al acesteia, care vă permite să orientaţi camera în orice poziţie doriţi. Puteţi roti camera la 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din încăpere, fără a muta camera Web.

 • Uşor de configurat şi de utilizat

  Configurarea şi utilizarea camerei dvs. Web este uşoară ca "Bună ziua". 1. Instalaţi software-ul 2. Conectaţi camera 3. Efectuaţi apeluri video instantaneu

 • Microfon extern independent pentru libertate de înregistrare

  Microfonul extern separat vă oferă posibilitatea de amplasare în poziţia optimă pentru captarea vocii dvs., pentru a asigura o calitate ridicată a sunetului în timpul video-chatului.

 • Funcţionează cu toate serviciile de mesagerie instantanee

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie şi apelare de pe Internet. Adăugaţi imagini video în Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi alte servicii.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Se montează în siguranţă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop sau birou. Designul a fost conceput să ofere siguranţă, fără a permite mişcarea sau căderea camerei atunci când vă aflaţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa