1
Necartografiat

Boxe home cinema

  Boxe home cinema

  Obsedat de sunet

  Bucuraţi-vă de un sunet clar în toate dialogurile TV şi de detalii acustice din melodii sau filme cu această boxă Philips ultrasubţire serie HTS5110! O putere a sunetului de 300 W, upscaling HDMI de 1080p şi subwooferul wireless creează o experienţă cinematografică. Vezi toate beneficiile

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obsedat de sunet

Bucuraţi-vă de un sunet clar în toate dialogurile TV şi de detalii acustice din melodii sau filme cu această boxă Philips ultrasubţire serie HTS5110! O putere a sunetului de 300 W, upscaling HDMI de 1080p şi subwooferul wireless creează o experienţă cinematografică. Vezi toate beneficiile

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Obsedat de sunet

Sunet surround excelent de la SoundBar foarte subţire

 • Boxe foarte subţiri pentru sunet surround realist

  Boxe foarte subţiri pentru sunet surround realist

  Boxele foarte subţiri oferă o experienţă de sunet surround fără compromisuri cu un design subţire şi elegant. Tweeterele cu dom moi ca mătasea, care încorporează un sistem cu magnet puternic Neodymium, captează perfect frecvenţele medii şi înalte fără a se pierde vreun detaliu din sursa filmului sau din sursele de muzică. Rezultatul este un sunet extraordinar de clar şi de realist, exact cum a intenţionat artistul.

 • Dolby Virtual Speaker pentru un sunet surround realist

  Dolby Virtual Speaker pentru un sunet surround realist

  Dolby Virtual Speaker este o tehnologie de virtualizare audio care produce sunet surround de calitate din numai două boxe. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Plăcerea vizionării filmelor pe DVD este accentuată de sunetul incredibil pe numai două canale. Când această tehnologie este combinată cu procesarea Dolby Pro Logic II, puteţi obţine un sunet dinamic multicanal din orice sursă stereo de calitate. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 81 cm (32") sau mai mare

  Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 81 cm (32") sau mai mare

  Boxa sistemului home cinema SoundBar conferă stil şi înnobilează orice sufragerie. Deşi este proiectată pentru televizoare plate cu ecran de 81 cm (32") sau mai mare, sistemul se potriveşte şi oricărui alt televizor plat, asortându-se cu interiorul şi cu stilul dvs. de viaţă.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Poziţionare flexibilă pe perete, masă sau suport

  Bucuraţi-vă de flexibilitatea acestui sistem Home theater care vă permite să îl poziţionaţi după cum doriţi. Aşezat fie pe un suport TV, fie pe o masă, fie montat pe perete, produsul arată senzaţional şi funcţionează ireproşabil. În sfârşit, puteţi controla aspectul casei dvs. fără a fi necesar să renunţaţi la o experienţă uimitoare Home theater.

 • Imagini de înaltă definiţie mai precise cu HDMI 1080p

  Imagini de înaltă definiţie mai precise cu HDMI 1080p

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Legătura MP3 redă muzică de la playere media portabile

  Legătura MP3 redă muzică de la playere media portabile

  Legătura MP3 vă permite redarea fişierelor MP3 direct de la playerul dvs. media portabil la sistemul home theater. Doar conectaţi playerul MP3 portabil la mufa pentru Legătura MP3 şi bucuraţi-vă de muzica dvs. MP3 la calitate superioară a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips. Legătura MP3 aduce muzica dvs. portabilă în confortul sufrageriei proprii.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă fişiere cu muzică de pe memorii flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă fişiere cu muzică de pe memorii flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electrice ale consumatorului. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps în dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Design SoundBar foarte subţire cu boxe plate

  Design SoundBar foarte subţire cu boxe plate
 • Subwoofer pentru başi incredibili, fără fir

  Subwoofer pentru başi incredibili, fără fir
 • Conectaţi-vă uşor televizorul printr-un singur cablu HDMI

  Conectaţi-vă uşor televizorul printr-un singur cablu HDMI
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa