1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc

    Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc

    Porţii 2, Durată de gătire 20 m

    Ingrediente

    • 2 cartofi mari, curăţaţi
    • 1 lingură de ulei de măsline
    • 2 cubuleţe de unt
    • sare
    • piper negru, proaspăt măcinat
    • Parmesan ras
    • frunze de busuioc proaspăt, tocate

    Indicaţii

    • 1. Puneţi uleiul şi untul în oala interioară. Selectaţi programul BOIL pentru 10 minute. Când untul s-a topit, adăugaţi cartofii. Amestecaţi, săraţi, adăugaţi 1/2 cană cu apă şi închideţi capacul.
    • 2. Între timp tocaţi busuiocul.
    • 3. Când programul este finalizat, Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.
    • 4. Serviţi cartofii stropiţi cu sosul din oală, presăraţi cu parmesan şi busuioc.
    • 5. După finalizare deconectaţi aparatul de la sursa de curent.
    • Poftă bună!
    Rețetă cartofi cu unt, parmesan şi busuioc