1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Products

  Rezistenţă la 
  vibraţii

  Rezistenţă la vibraţii Philips


  Farurile de 24 V sunt proiectat special pentru a suporta sarcinile şi vibraţiile extreme la care sunt supuse autocamioanele şi utilajele grele. Drumurile accidentate şi vibraţiile reprezintă adesea cauza defectării farurilor.

  Avantaje

   

  • Rigiditatea sporită a suportului şi bazei furnizează o protecţie ridicată împotriva şocurilor mecanice.

   

  • Filamentul robust cu două bucle este conceput pentru a rezista unei game largi de frecvenţe de vibraţii, rămânând, în acelaşi timp, stabil.

  vibration resistance

  Rezistenţă permanentă

   

  Farurile de 24 V sunt supuse celor mai riguroase proceduri de testare. Pe lângă testele regulate pentru calitatea la nivel de echipament original, acestea sunt testate suplimentar pentru rezistenţă ridicată la vibraţii, pentru a simula condiţiile dificile din viaţa reală. Mai multă durabilitate pentru o durată de viaţă solidă la performanţe înalte!

   

  Pentru testele de rezistenţă la vibraţii, lămpile sunt montate pe o placă cu vibraţii care recreează condiţii extreme de condus. Acestea sunt apoi expuse la scări de frecvenţă a vibraţiilor la multiplii forţei gravitaţionale, în mai multe direcţii. Pe durata mai multor zile, lămpile sunt testate continuu în modul de funcţionare şi în modul oprit. 

  Vibrations graph

  Subiecte

  Safety

  Siguranţă


  Iluminatul este fundamental pentru condus şi este singura parte din cercul siguranţei care ajută cu adevărat la prevenirea accidentelor. Aflaţi mai multe despre modul în care promovăm protecţia activă pentru siguranţă.

  Quality

  Calitate


  Toate lămpile Philips pentru industria auto poartă marca de calitate de echipament original. În acest mod se atestă că Philips este alegerea tuturor producătorilor majori de automobile din lume. Aflaţi mai multe despre calitatea produselor noastre.

  LED solutions

  Soluţii LED


  LED-urile noastre puternice şi de calitate superioară Luxeon® echipează gama noastră de lămpi cu LED pentru iluminat pe timp de zi (DRL) cu produse precum LED Daylight 4, LED Daylight 8 şi cel mai recent model, LED DaylightGuide, cu un nou design exclusiv de LED, fără puncte.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.