1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Products

  Siguranţă  
  Philips

  Iluminat de siguranţă Philips


  Siguranţa şoselelor începe cu vizibilitatea. Siguranţa şoselelor începe cu un iluminat de bună calitate pentru autovehicule!

  Prevenirea accidentelor


  Iluminatul este fundamental pentru condus şi este prima şi singura parte din cercul siguranţei care ajută cu adevărat la prevenirea accidentelor. Philips promovează protecţia activă pentru a preveni accidentele prin creşterea vizibilităţii per ansamblu şi a iluminatului pe drum. Aceasta permite şoferului să fie văzut mai devreme şi să vadă mai departe pe stradă, pentru a evita potenţialele pericole. Când se combină cu funcţiile de siguranţă pasivă ale vehiculului, soluţiile active de iluminare de siguranţă Philips ajută la creşterea per ansamblu a încrederii şoferului şi asigură o experienţă de condus mai sigură.

  Preventing accidents

  Circumstanţe


  Condusul nocturn şi condiţiile meteorologice dificile sunt principalele cauze în 60 % din accidentele de automobil. Ochiul uman este slab adaptat la vederea în întuneric: un şofer tânăr cu o vedere perfectă îşi pierde 2/3 din capacitatea vizuală în timpul nopţii. Acuitatea vederii nocturne scade rapid odată cu vârsta. De exemplu, la 45 de ani, ochiul uman are nevoie de o cantitate de lumină de patru ori mai mare decât la vârsta de 25 ani pentru a percepe aceleaşi informaţii.

  Circumstances

  Acuitatea diminuată a vederii nocturne duce la:

   

  • o percepţie mai slabă a culorilor şi la diminuarea contrastului
  • o sensibilitate sporită la efectele de orbire
  • dificultatea de a evalua distanţele
  • oboseală

  with increasing age you need more light


  Sistemele puternice de iluminat cu halogen şi xenon Philips contribuie la diminuarea acestor dificultăţi şi maximizează vederea nocturnă pentru toate vârstele. Sistemele de iluminat Philips sunt precise şi puternice, sporind capacitatea de a observa obstacolele şi furnizând şoferului mai mult timp pentru a reacţiona.

   

  Producem sisteme de iluminat pentru industria auto de calitate superioară cu un flux luminos maxim combinat cu performanţe durabile, pentru a oferi clienţilor noştri cele mai eficiente soluţii de iluminat, deoarece ştim că acestea pot salva vieţi.

  Subiecte

  Calitate

  Calitate


  Toate lămpile Philips pentru industria auto poartă marca de calitate de echipament original. În acest mod se atestă că Philips este alegerea tuturor producătorilor majori de automobile din lume. Aflaţi mai multe despre calitatea produselor noastre.

  Rezistenţă la vibraţii

  Rezistenţă la vibraţii


  Farurile de 24 V sunt proiectat special pentru a suporta sarcinile şi vibraţiile extreme la care sunt supuse autocamioanele şi utilajele grele. Drumurile accidentate şi vibraţiile reprezintă adesea cauza defectării farurilor.

  LED solutions

  Soluţii LED


  LED-urile noastre puternice şi de calitate superioară Luxeon® echipează gama noastră de lămpi cu LED pentru iluminat pe timp de zi (DRL) cu produse precum LED Daylight 4, LED Daylight 8 şi cel mai recent model, LED DaylightGuide, cu un nou design exclusiv de LED, fără puncte.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.