1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Products

  Calitatea
  Philips

  Standardele înalte de producţie ale companiei Philips


  Sistemele noastre de iluminat de înaltă calitate sunt puternice şi fiabile, datorită structurii inovatoare şi tehnologiei de precizie. Producţia noastră este meticulos controlată şi este certificată ISO 9001, ISO 14001 şi QSO 9000 la cele mai înalte standarde CEE.

  Calitate de echipament original


  Toate lămpile cu halogen Philips pentru industria auto poartă marca de calitate de echipament original. În acest mod se atestă că Philips este alegerea tuturor producătorilor majori de automobile şi se garantează:

   

  • Produse de calitate superioară pentru mai multă siguranţă
  • Tehnologie Philips de ultimă generaţie
  • Certificare şi omologare ECE
   
  Din 1914, compania Philips este lider în industria iluminatului auto. Astăzi, Philips echipează jumătate din automobilele din Europa.

  OE-logo
  ECE R37

  Sticlă Philips UV cu cuarţ pentru performanţe de iluminat optime


  Sticla UV cu cuarţ proiectează o lumină mai puternică pe şosea şi oferă cel mai înalt nivel de rezistenţă la temperaturi extreme şi vibraţii. Elimină, practic, riscul de explozie. Sticla Philips cu cuarţ şi filtru UV blochează razele ultraviolete periculoase care pot deteriora farurile moderne din plastic.

  hard glass vs quartz glass

  Beneficiile sticlei cu cuarţ

   
  • O lumină mai puternică: Rezistenţa superioară a sticlei cu cuarţ permite o presiune sporită în interiorul lămpii, generând astfel o lumină mai puternică.
   
  • Rezistenţă sporită: Lampa cu sticlă cu cuarţ Philips (filament la 2.650 °C şi sticlă la 800 °C) poate suporta şocuri termice puternice.
   
  • Protecţie optimă împotriva razelor ultraviolete: un strat anti-UV special integrat în lămpile din sticlă cu cuarţ Philips protejează împotriva razelor ultraviolete dăunătoare. Stratul anti-UV previne îngălbenirea farurilor din plastic.

  quartz
  resistance against humidity

  Tehnologia inovatoare Philips de ultimă generaţie este ecologică


  Utilizarea inovatoare a LED-urilor şi noua noastră gamă de lămpi cu xenon oferă mai multă lumină şi un consum mai mic de energie. Obiectivul nostru este să minimizăm impactul asupra mediului în tot ceea ce facem. Noi producem produse fiabile, cu durată de viaţă mai mare, ce reduc cantitatea de deşeuri, în conformitate cu Directiva UE privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Suntem lideri în domeniul iluminatului, în ceea ce priveşte reducerea cantităţii de materiale periculoase utilizate, depăşind cerinţele RoHS UE în ceea ce priveşte mercurul.

  Lămpile Philips cu halogen nu conţin plumb, cadmiu şi mercur.

  pb free

  Subiecte

  Safety

  Siguranţă


  Iluminatul este fundamental pentru condus şi este singura parte din cercul siguranţei care ajută cu adevărat la prevenirea accidentelor. Aflaţi mai multe despre modul în care promovăm protecţia activă pentru siguranţă.

  Vibration Resistance

  Rezistenţă la vibraţii


  Farurile de 24 V sunt proiectat special pentru a suporta sarcinile şi vibraţiile extreme la care sunt supuse autocamioanele şi utilajele grele. Drumurile accidentate şi vibraţiile reprezintă adesea cauza defectării farurilor.

  LED solutions

  Soluţii LED


  LED-urile noastre puternice şi de calitate superioară Luxeon® echipează gama noastră de lămpi cu LED pentru iluminat pe timp de zi (DRL) cu produse precum LED Daylight 4, LED Daylight 8 şi cel mai recent model, LED DaylightGuide, cu un nou design exclusiv de LED, fără puncte.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.