1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Products

  Soluţii 
  LED

  Soluţii LED Philips


  Obiectivul nostru este să minimizăm impactul asupra mediului în tot ceea ce creăm. Fabricăm produse durabile, care reduc consumul de energie şi cantitatea de deşeuri, în conformitate cu Directiva UE privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

  LED Daytime Running Lights

  LED-uri pentru iluminat pe timp de zi


  LED-urile noastre puternice şi de calitate superioară Luxeon® echipează gama noastră de lămpi cu LED pentru iluminat pe timp de zi (DRL) cu produse precum LED Daylight 8 şi cel mai recent model, LED DaylightGuide, cu un nou design exclusiv de LED, fără puncte.

  LED Inspection lamps

  Lămpi de inspecţie cu LED


  Suntem mândri să vă prezentăm seria profesională de lămpi pentru inspecţii cu LED echipate cu LED-uri foarte puternice pentru a vă ajuta să vedeţi clar şi să lucraţi mai bine în orice tip de mediu de lucru. Lămpile noastre pentru inspecţii cu LED produc o lumină naturală, dar extrem de puternică, de 6.000–10.000 K, în funcţie de necesităţi.

  X-tremeVision LED

  X-tremeVision LED


  Gama noastră de sisteme de iluminat cu LED pentru interior şi semnalizare X-tremeVision* destinată automobilelor (12 V) şi autocamioanelor (24 V) este soluţia viitorului disponibilă în prezent! Oferă o lumină de 5 ori mai puternică** şi au o durată de viaţă de până la 12 ani. Forma geometrică perfectă proiectează lumina puternică exact unde este necesară, fără a orbi şoferul. (Disponibile în temperaturi de culoare între 4.000 K şi 8.000 K.) Puterea mare a soluţiilor de semnalizare cu LED oferă un timp de reacţie mai mare şi o siguranţă sporită.

  Subiecte

  Siguranţă

  Siguranţă


  Iluminatul este fundamental pentru condus şi este singura parte din cercul siguranţei care ajută cu adevărat la prevenirea accidentelor. Aflaţi mai multe despre modul în care promovăm protecţia activă pentru siguranţă.

  Calitate

  Calitate


  Toate lămpile Philips pentru industria auto poartă marca de calitate de echipament original. În acest mod se atestă că Philips este alegerea tuturor producătorilor majori de automobile din lume. Aflaţi mai multe despre calitatea produselor noastre.

  Rezistenţă la vibraţii

  Rezistenţă la vibraţii


  Farurile de 24 V sunt proiectat special pentru a suporta sarcinile şi vibraţiile extreme la care sunt supuse autocamioanele şi utilajele grele. Drumurile accidentate şi vibraţiile reprezintă adesea cauza defectării farurilor.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.