vitalhealth download casestudy banner
COVID-19

Un ventilator uşor accesibil, care acoperă deficienţa critică de ventilatoare a spitalelor pentru pacienţii cu COVID-19

Ventilatorul Philips Respironics E30 este autorizat pentru utilizare în tratarea pacienţilor cu insuficienţă respiratorie1

Pictograma de notificare

Pe măsură ce COVID-19 continuă să se răspândească la nivel global, furnizorii de servicii medicale lucrează din greu pentru a trata un număr tot mai mare de pacienţi într-un moment în care există prea puţine ventilatoare pentru asigurarea îngrijirii.

 

Philips răspunde acestei necesităţi globale presante crescând rapid producţia noului ventilator Philips Respironics E30, conform nevoilor lucrătorilor din domeniul sănătăţii şi ale pacienţilor cu COVID-19, respectând, în acelaşi timp standardele de calitate pentru dispozitivele medicale. 

 

Această soluţie globală pentru ventilatoare poate fi achiziţionată de către guvernele şi spitalele care întâmpină probleme legate de deficienţa numărului de ventilatoare. Ventilatorul Philips Respironics E30 poate fi utilizat atunci când există un acces limitat la un ventilator de terapie intensivă complet dotat.

(Reţineţi: Philips Respironics E30 nu este disponibil în toate regiunile geografice. Consultaţi-vă cu reprezentantul dvs. Philips sau sunaţi-ne la 1-800-345-6443 pentru informaţii despre disponibilitatea portofoliului complet.)

Proiectat pentru producţie în masă de către o echipă cu vastă experienţă în îngrijirea căilor respiratorii, ventilatorul Philips Respironics E30 satisface numeroase nevoi importante:

Utilizare simplă

Configurare rapidă şi operaţii simple care oferă furnizorilor de servicii medicale o gamă largă de abilităţi pentru tratarea şi monitorizarea pacienţilor.

Proiectat pentru siguranţa dumneavoastră

Setările de circuite recomandate conţin un filtru bacterian/viral pentru a minimiza expunerea furnizorilor de servicii medicale atunci când echipamentul este utilizat în mod invaziv sau neinvaziv cu exemplele de accesorii care pot fi utilizate, cum ar fi o mască de faţă completă, fără aerisire (fără scurgere integrată) sau o cască2.

Debit de oxigen

Introducerea în siguranţă a oxigenului (circuitul pacientului până la 30 lpm/intrarea dispozitivului până la 60 lpm) pentru a administra niveluri ridicate de oxigen inspirat.

Monitorizarea cheie şi alarmele

Monitorizare respiratorie pe ecran (presiune, volum respirator, RR, Minut ventilare, scurgere şi SpO23), precum şi alarme vizuale şi sonore pentru a furniza informaţii pertinente despre terapie.

Aflaţi mai multe despre continuarea îngrijirii medicale din spital la domiciliu

Reţineţi: nu toate produsele sunt disponibile în toate regiunile geografice. Consultaţi-vă cu reprezentantul dvs. Philips sau sunaţi-ne la 1-800-345-6443 pentru informaţii despre disponibilitatea portofoliului complet.

Declinări ale responsabilităţii

 

1 Această utilizare este condiţionată de obţinerea unei autorizaţii de utilizare în caz de urgenţă, cum ar fi Autorizaţia de utilizare în caz de urgenţă FDA pentru ventilatoare, Ordinul provizoriu al Ministerului Sănătăţii din Canada pentru utilizare în legătură cu COVID-19 şi renunţarea la marcajul CE. 

2 Aceste setări pentru circuite şi accesorii sunt exemple furnizate doar în scop informativ, deoarece nu toate au fost validate pentru a fi utilizate cu ventilatorul Philips Respironics E30

3 Cu ataşamente.

 

Prezentarea informaţiilor

 

Declaraţie privind autorizaţia de utilizare în caz de urgenţă

Ventilatorul Philips Respironics E30 este oferit la nivel mondial pentru utilizare în baza autorizaţiilor de utilizare de urgenţă la nivel local, cum ar fi Autorizaţia de utilizare în caz de urgenţă FDA pentru ventilatoare, Ordinul provizoriu al Ministerului Sănătăţii din Canada pentru utilizare în legătură cu COVID-19 şi renunţarea la marcajul CE, care autorizează utilizarea acestuia pentru durata urgenţei de sănătate publică legată de COVID-19, cu excepţia cazului în care valabilitatea acestora expiră sau sunt revocate (după care produsele nu mai pot fi utilizate).  Acest dispozitiv nu este verificat sau aprobat de FDA.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.