Ultimele noutăți | România

Iun 20, 2019

Philips lansează Incisive CT, primul echipament de imagistică medicală însoțit de garanție pe întreaga durată de viață a sistemului

  • Royal Philips, lider mondial în tehnologie dedicată sănătății lansează Incisive CT, o nouă soluție de tomografie computerizată inteligentă destinată departamentelor de imagistică medicală. Prezentată în cadrul Congresului Național al Societății de Imagistică Musculoscheletală din România, platforma este însoțită de garanția „Tube for Life” - o premieră în industrie, prin intermediul căreia clienții pot beneficia de garanția tubului de raze X pe întreaga durată de viață a sistemului

București, 20 iunie 2019 - Royal Philips lider mondial în tehnologie dedicată sănătății lansează Incisive CT, o nouă soluție de tomografie computerizată inteligentă destinată departamentelor de imagistică medicală. Prezentată în cadrul Congresului Național al Societății de Imagistică Musculoscheletală din România, platforma este însoțită de garanția „Tube for Life” - o premieră în industrie, prin intermediul căreia clienții pot beneficia de garanția tubului de raze X pe întreaga durată de viață a sistemului

La două luni după ce a fost lansat internațional, în cadrul Congresului European de Radiologie de la Viena, Philips Incisive CT este disponibil acum și în România. Noua platformă ajută profesioniștii din domeniul medical să facă alegeri inteligente la fiecare pas, de la achiziția imaginilor și optimizarea rezultatelor, la managementul clinic, financiar și operațional al departamentului sau al spitalului. Incisive CT se adaptează la nevoile specialiștilor și ale managerilor de spitale, reduce costurile operaționale și contribuie la creșterea acurateței îngrijirii pacienților, contribuind la rezolvarea celor mai dificile probleme cu care se confruntă organizațiile medicale

Șerban Isopescu

District Leader South-East Europe, Philips Health Systems

Gestionare simplificată a ciclului de viață

Philips Incisive CT ajută furnizorii de servicii medicale să gestioneze eficient costurile operaționale, astfel încât să acorde mai multă atenție optimizării serviciilor de îngrijire a pacienților. Cu garanția “Tube for Life”, o premieră în industrie , tubul cu raze X al echipamentului Incisive – o componentă cheie a oricărui sistem CT are opțiunea de  garantie pe parcursul întregului ciclu de viață al sistemului, ceea ce poate conduce la scăderea semnificativă a cheltuielilor de operare.

Calitate ridicată a imaginii cu ajutorul inteligenței adaptative

Philips Incisive CT include DoseWise Portal, o soluție de monitorizare online a dozei de substanță de contrast care colectează, măsoară, analizează și raportează expunerea la radiații a pacientului și a personalului. Soluția permite un control mai bun al calității îngrijirii, eficienței și siguranței pacienților și a personalului. 
 

În plus, pachetul Philips iDose4 Premium include două tehnologii de vârf: iDose4 îmbunătățește calitatea imaginii și O-MAR reduce artefactele cauzate de prezența implanturilor ortopedice mari. Împreună produc o calitate ridicată a imaginii cu artefacte reduse 2. Modul de scanare al Incisive CT de 70 kV asigură detectabilitate îmbunătățită cu contrast redus și fiabilitate la doză mică, ceea ce oferă încredere personalului medical că gestionarea dozei nu reduce calitatea imaginii.

Creșterea eficienței și îmbunătățirea fluxului de lucru

Progresele în fluxul de lucru pe scanner și consolă, precum și în camera de examinare, ajută la îmbunătățirea experienței pacientului în fiecare etapă a scanării. Noile comenzi OnPlan îi permit tehnicianului ajustarea poziției pacientului  si programarea scanarii din camera de examinare prin intermediul monitoarelor cu ecran tactil, ceea ce înseamnă reducerea la minim a timpul petrecut departe de acesta. Incisive CT oferă un nivel mai ridicat de acuratețe al scanării în condițiile operării sistemului de către membri diferiți ai echipei, un studiu recent demonstrând că reduce timpul de scanare cu 19%3.
 

Incisive CT include monitorizarea proactivă a sistemului, astfel că poate anticipa și rezolva problemele tehnice înainte ca acestea să afecteze operațiunile de fiecare zi. Până la 31% din toate problemele pot fi soluționate fără a fi nevoie de servicii la fața locului, ceea ce duce la creșterea disponibilității sistemului4.
 

Incisive CT integrează și Philips IntelliSpace Portal pentru post-procesarea cazurilor complexe, dându-le posibilitatea radiologilor să acceseze instrumente de analiză avansate, toate într-un singur sistem complet. Incisive CT deține marcajul CE, îndeplinind standardele europene de sănătate, siguranță și mediu, și a obținut autorizația 510(K) din partea FDA – Agenția Americană a Produselor Alimentare și a Medicamentelor.

 

1 Ciclul de viață al produsului este definit de Philips pentru 10 ani. Disponibilitatea garanției Tube for Life diferă în funcție de țară.

2 Calitate îmbunătățită a imaginii așa cum este definită de îmbunătățirile rezoluției spațiale și/sau reducerea zgomotului conform măsurătorilor din studiile fantomă.

3 Pe baza unui studiu efectuat în cadrul Oz Radiology Group. Rezultatele din studiile de caz nu anticipează rezultatele în alte cazuri. Rezultatele în alte cazuri pot varia.

4 Date colectate la nivelul scannerelor din portofoliul Philips utilizând Serviciile la Distanță.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și îmbină expertiza clinică cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistică medicală, terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii în domeniul sănătății a generat în 2018 vânzări de 18,1 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 77,000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.ro/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Iris Golopența

Iris Golopența

Brand & Communication Manager South Eastern Europe

Office Oregon Park, 46D-46E-48 Pipera Road, Building C, 2nd floor, District 2, Bucharest 020309, Romania

Tel: + 40 743 810 223

Resurse media

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.