sustainability

Durabilitate

frans-van-houten

În calitate de lider în domeniul tehnologiei medicale, scopul nostru este să îmbunătăţim sănătatea şi bunăstarea oamenilor prin inovaţii semnificative, cu un impact pozitiv asupra a 2,5 miliarde de vieţi pe an până în 2030.

 

Scopul nostru este să creştem Philips în mod responsabil şi sustenabil şi, prin urmare, să ne stabilim continuu obiective sociale şi de mediu provocatoare şi să ne atingem cele mai înalte standarde de guvernanţă.

 

Acţiunea responsabilă faţă de planetă şi societate face parte din ADN-ul nostru. Sunt convins că aceasta este cea mai bună modalitate pentru noi de a crea valoare superioară, pe termen lung, pentru numeroasele părţi interesate de la Philips.

Frans van Houten,

CEO Philips

Abordarea noastră

 

Philips acordă cea mai mare prioritate angajamentelor sale în materie de mediu, guvernanţă socială şi corporativă (ESG).

 

Punctele esenţiale ale angajamentelor Philips ESG pentru 2025 cuprind 100% din produsele noi introduse în conformitate cu cerinţele de proiectare ecologică, extinderea accesului la îngrijire pentru 300 de milioane de persoane din comunităţile slab deservite şi transparenţa deplină a contribuţiilor fiscale.

 

Abordarea noastră în ceea ce priveşte dimensiunile sociale şi de mediu se reflectă în angajamentul nostru faţă de obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizaţiei Naţiunilor Unite 3, 12 şi 13:

 

  • ODD 3: Asigurarea sănătăţii vieţii şi promovarea bunăstării pentru toţi oamenii de toate vârstele
  • ODD 12: Asigurarea unor modele durabile de consum şi producţie
  • ODD 13: Luarea de măsuri urgente pentru a combate schimbările climatice şi efectele acestora

 

Află mai multe detalii

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.