Sustenabilitate

Sustenabilitate

Inovaţie semnificativă la Philips

 

La Philips, depunem eforturi pentru a face lumea mai sănătoasă şi mai sustenabilă prin inovaţie. Obiectivul nostru este acela de a îmbunătăţi vieţile a 3 miliarde de oameni pe an până în 2025. Programul nostru EcoVision este principalul element de punere în practică a viziunii companiei noastre.

Abordarea noastră socială

 

Descoperă soluţiile noastre inovatoare de abordare a provocărilor sociale globale odată cu stimularea dezvoltării afacerilor.

 

Mai multe pe pagina de sustenabilitate globală

Abordarea noastră cu privire la mediu

 

La Philips, investim în dezvoltarea de Tehnologii Ecologice şi le permitem clienţilor noştri să contribuie zilnic la o lume mai sănătoasă, alegând produse ecologice. Luăm măsuri pentru a reduce în permanenţă impactul asupra mediului generat de operaţiunile noastre şi pentru a asigura ecosisteme sănătoase.

 

Mai multe pe pagina de sustenabilitate globală

Raportul anual integrat

 

Philips a publicat date cu privire la activităţile sale de sustenabilitate din 2014 ca parte din raportul anual integrat cu privire la performanţele financiare, sociale şi de mediu.

 

Vizualizeaza Raportul nostru anual de sustenabilitate

Premii şi recunoaştere

 

Utilizăm informaţiile de referinţă şi cercetările indicilor externi pentru a ne ajuta să ne consolidăm sistemele de management şi raportările de sustenabilitate. Suntem mândri de recunoaşterea obţinută pentru performanţele noastre de-a lungul anilor.

 

Premii şi recunoaştere privind sustenabilitatea

Abordarea Philips către sustenabilitate

 

Facem lumea un loc mai sănătos și mai sustenabil prin inovație

 

Descarcă broșura de sustenabilitate

Philips’ approach to sustainability

 

Making the world healthier and more sustainable through innovation

 

Descarcă broșura

Economia Circulară