Ultimele noutăți | România

Mar 03, 2022

Philips și Fundația Philips oferă sprijin oamenilor din Ucraina  

 

Royal Philips, lider global în domeniul tehnologiei medicale, și Fundația Philips asigură
suport pentru gestionarea crizei umanitare din Ucraina și de la granițele acesteia. Sprijinul oferit de Philips și Fundația Philips include ajutor spitalicesc, suport pentru îngrijire acută și de urgență, sprijin financiar și provizii pentru cetățenii ucraineni refugiați, dar și un program de donații pentru implicarea angajaților.

 

„Condamnăm ferm războiul din Ucraina și suntem profund îngrijorați și întristați de impactul devastator pe care acesta îl are asupra populației țării”, a declarat Frans van Houten, CEO al Royal Philips. „Lucrăm intens și căutăm cele mai bune soluții pentru a-i ajuta pe cei afectați de această criză, inclusiv pe propriii noștri colegi și familiile lor din țară, dar și pentru a sprijini spitalele locale și alți furnizori de îngrijire de pe teren. În calitate de companie de tehnologie medicală, ne urmăm obiectivul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea oamenilor prin inovație, având la bază respectul profund pentru drepturile omului, libertățile fundamentale și pentru democrație.”

 

Ajutor pentru spitale – Fundația Philips pune la dispoziție un spital mobil cu 24 de paturi, echipat cu aparatură medicală Philips - monitoare pentru pacienți, electrocardiografie și dispozitive portabile de diagnosticare cu ultrasunete. Spitalul mobil va fi instalat în orașul Lviv.

 

Sprijin pentru îngrijire acută și de urgență – Pe lângă instalarea unui spital mobil în Ucraina, Fundația Philips colaborează cu echipele Philips din Polonia și România, dar și cu organizații umanitare cu prezență locală, precum Crucea Roșie, pentru instalarea de unități mobile de control medical – folosind dispozitive portabile Philips
pentru diagnosticare cu ultrasunete – lângă granița ucraineană din Polonia. Unitățile de control sunt destinate să ofere îngrijire acută și de urgență acolo unde este necesar, în conformitate cu ceea ce stabilesc serviciile locale de urgență.

 

Sprijin financiar și provizii pentru cetățenii Ucrainieni  – Fundația Philips și Philips și-au unit forțele pentru a oferi sprijin financiar cetățenilor ucrainieni ce ne tranzitează țara. Vor fi acoperite costurile de cazare și transport și, de asemenea, vor fi oferite mamelor și copiilor produse Philips pentru îngrijirea mamei și a copilului, produse de îngrijire a căilor respiratorii și dispozitive portabile cu ultrasunete pentru a fi folosite în corturile medicale special amenajate și care funcționează deja 24/7.

 

Program de donații pentru implicarea angajaților – angajații Philips pot dona prin intermediul Fundației Philips pentru a contribui la oferirea de ajutor umanitar către oamenii din Ucraina și de la granițele acesteia. Toate donațiile primite vor fi direcționate către inițiative de sprijin imediat al persoanelor din Ucraina și de atenuare a situației de la granițele țării. Philips s-a angajat să dubleze contribuțiile colective venite din partea angajaților săi.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe generarea de rezultate mai bune pe parcursul tuturor etapelor sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și îmbină expertiza clinică cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistică medicală, terapii ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii în domeniul sănătății a generat în 2018 vânzări de 18,1 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 77,000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Iris Golopența

Iris Golopența

Brand & Communication Manager South Eastern Europe

Office Oregon Park, 46D-46E-48 Pipera Road, Building C, 2nd floor, District 2, Bucharest 020309, Romania

Tel: + 40 743 810 223

Resurse media

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.