Ultimele noutăți | România

Sep 28, 2018

Philips a lansat Ingenia Ambition 1.5T

Ingenia Ambition introduce tehnologia revoluționară BlueSeal de răcire a magnetului cu doar 7 litri de Heliu, ceea ce reprezintă mai puțin de 0.5% din cantitatea utilizată pe echipamentele convenționale

 
  • Eficientizarea fluxului de lucru
  • Reducerea timpului de scanare cu 50%
  • Doar 7 litri de Heliu

Philips RMN Igenia Ambition

București, România Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider global în tehnologie pentru domeniul sănătății, a lansat în România echipamentul de Rezonanță Magnetică Ingenia Ambition 1.5T la doar o săptămână de la lansarea la nivel mondial. Ingenia Ambition  marchează un pas important în evoluția imagisticii medicale prin tehnologiile revoluționare pe care le introduce, cu beneficii semnificative pentru experiența pacienților, a echipei medicale și pentru productivitatea instituției de sănătate.

 

Ingenia Ambition reprezintă cea mai recentă completare adusă de către Philips portofoliului de echipamente de Rezonanță Magnetică complet digitale, cu marcaj CE și autorizație 510(k) din partea Administrației pentru Produse Alimentare și Medicamente din SUA (FDA). Ingenia Ambition introduce tehnologia revoluționară BlueSeal de răcire a magnetului cu doar 7 litri de Heliu, comparativ cu cei peste 1500 de litri utilizați pe ehipamentele convenționale. Cei 7 litri de Heliu sunt complet încapsulați, nemaifiind necesară reumplerea cu Heliu pe toată durata functionării echipamentului. Astfel, Ingenia Ambition este primul sistem RMN din lume care elimină posibilitatea unor întreruperi îndelungate și costisitoare a operațiunilor, precum și dependența de o resursă al cărei stoc este imprevizibil [1]. Mai mult decât atât, sistemul complet încapsulat nu necesită instalarea sistemului de evacuare a Heliului și cântărește 2300 kg, reducând astfel semnificativ provocările de amplasare, precum și costurile de amenajare a spațiului.

 

În plus față de tehnologia BlueSeal, sistemul Ingenia Ambition este dotat cu alte trei tehnologii importante, care asigură confortul și complianța pacientului pe durata întregului proces, contribuie la standardizarea și accelerarea fluxului de lucru și permit obținerea unui diagnostic de încredere. Două dintre acestea, VitalEye si Vital Screen, reduc timpul de pregătire al scanării la mai putin de 1 minut, iar aplicația Compressed SENSE reduce timpul de scanare cu până la 50% [2], păstrând calitatea înaltă a imaginii. Tehnologia Vital Screen, prin cele două ecrane de 12inch poziționate de o parte și de cealaltă a tunelului, oferă acces operatorului la toate informațiile necesare despre pacient și despre tipul de scanare, iar Tehnologia VitalEye este o abordare unică menită să detecteze mișcările respiratorii ale pacientului din timpul scanării,  chiar și pe cele imperceptibile cu ochiul liber, prin intermediul unei camere video amplasate la ieșirea din tunel.

 

Ingenia Ambition 1.5T a fost lansat în România în cadrul Congresului Național de Radiologie și Imagistică Medicală, care s-a desfășurat în intervalul 20-22 septembrie, la Eforie Nord. 

 

Prima instalare comercială a echipamentului Ingenia Ambition 1.5T a fost finalizată la Spitalul Uster, un furnizor de servicii medicale primare din cantonul Zurich, Elveția.

 

Ingenia Ambition îmbină atât tehnologia BlueSeal, cât și inovații pentru eficientizarea  fluxului de lucru. Acestea contribuie la reducerea semnificativă a timpului de pregătire al scanării, cât și a timpului de scanare, păstrând calitatea înaltă a imaginii.

 

Această lansare introduce noul portofoliul Philips de echipamente de Rezonanță Magnetică. Acesta cuprinde atât echipamente noi, cât și tehnologii și aplicații software destinate îmbunătățirii rezultatelor, a experienței pacienților și personalului medical, precum și reducerii costurilor.

 

”Suntem deosebit de încântați să lansăm în România unul dintre cele mai inovatoare echipamente de Rezonanță Magnetică Philips la doar o săptămână de la lansarea globală. Acest lucru evidențiază angajamentul nostru de a contribui la creșterea acessului la tehnologii inovatoare atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical din România. Inovația reprezintă valoarea de bază a companiei Philips și ne dorim să fim permanent un catalizator al schimbării, prin tehnologiile și soluțiile pe care le oferim, precum și un partener pentru servicii medicale de calitate” a declarat Alexandru Popescu, Market Leader Philips Health Systems pentru Europa Centrală și de Est.

 

[Eliminarea barierelor în diagnosticare, asigurând viteză, confort și încredere]

Ingenia Ambition face parte din noul portofoliu de echipamente de Rezonanță Magnetică Philips. Aflați aici mai multe informații despre modul în care inovațiile Philips în acest domeniu îmbunătățesc viteza echipamentului, confortul pacientului și al echipei medicale și încrederea într-un diagnostic rapid și precis. 

Philips Igenia

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie de top în domeniul tehnologiei pentru sănătate, axată pe îmbunătățirea vieții oamenilor și pe obținerea de rezultate mai bune pentru întreg ciclul de sănătate, ceea ce noi numim health continuum: de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnosticare, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și îmbină expertiza clinică și cea generată prin relația cu consumatorii, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, campania este lider în imagistica medicală, în terapii ghidate imagistic, în sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în soluții de sănătate și îngrijire la domiciliu pentru consumatori. În 2017, Philips a generat vânzări de 17,8 miliarde de euro, iar compania înregistrează aproximativ 75,000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Andra Alexandru

Andra Alexandru

Marketing Communication & PR Manager South East Europe

Responsabil comunicare corporativă și pentru soluțiile destinate profesioniștilor din domeniul sănătății

Tel: + 40 768 002 372

Resurse media

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.