Ultimele noutăți | România

Mai 27, 2017

Philips lansează în România platforma Azurion, cea mai recentă inovație dedicată intervențiilor ghidate imagistic

  • Dezvoltată în colaborare cu specialiști recunoscuți la nivel mondial, Philips Azurion este o platformă inovatoare pentru intervențiile ghidate imagistic care permite medicilor să realizeze mai ușor și mai precis o gamă variată de proceduri minim invazive.
  • Potrivit unui studiu realizat în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, 93% dintre utilizatorii Azurion consideră că platforma îi ajută să utilizeze mai eficient timpul petrecut în laboratorul de radiologie intervențională, în timp ce 91% consideră că Azurion contribuie la reducerea timpului necesar procedurilor.

 

București, 16 mai 2017 – Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), lider în tehnologie medicală, a lansat în România platforma Azurion dedicată intervențiilor ghidate imagistic. Această nouă generație de echipamente medicale reprezintă o platformă pentru soluții integrate folosite în intervențiile minim invazive și cuprinde tehnologii imagistice, software de planificare și navigare pentru dispozitive intervenționale - inclusiv pentru diagnostic și tratament - și o gamă largă de servicii inovatoare, toate având ca scop sprijinirea profesioniștilor pentru a le oferi pacienților îngrijire superioară.

 

Azurion este rezultatul unui program de dezvoltare realizat în strânsă colaborare cu medicii de top din domeniu din întreaga lume. Platforma oferă o experiență intuitivă, cu beneficii pentru pacienți, pentru medici și furnizori de servicii medicale, prin decizii corecte luate mai repede și prin tratamente personalizate realizate în siguranță datorită expunerii ultra-scăzute la radiații. Azurion are un impact semnificativ asupra optimizării sistemului de lucru datorită capacității de integrare a datelor în timp real și a eficientizării procedurilor standardizate ce permit creșterea numărului de pacienți care pot fi tratați. 

 

“Philips își propune să îmbunătățească viața oamenilor prin inovații relevante, inclusiv prin a facilita accesul pacienților la îngrijire medicală la cele mai înalte standarde. Așadar, în calitate de lider în domeniul intervențiilor minim invazive, dezvoltăm constant soluții inovatoare care răspund unor provocări importante cu care se confruntă spitalele și sistemele de sănătate, cum este aceea de a furniza servicii de înaltă calitate unui număr mare de pacienți, cu resurse reduse. Platforma Philips Azurion este rezultatul muncii a sute de specialiști și medici, ingineri și designeri din întreaga lume, care au gândit sisteme și proceduri menite să optimizeze performanța laboratorului de radiologie intervențională. Ne bucurăm de faptul că, la scurt timp de la lansarea globală, tehnologia revoluționară oferită de platforma Azurion a devenit disponibilă și în România”, declară Alexandru Popescu, CEO Philips Europa de Sud-Est.

 

Calitate înaltă a imaginilor cu doze minime de radiații

Azurion include o gamă amplă de configurații pentru un spectru larg de proceduri ghidate imagistic. Acestea includ configurații pentru proceduri de rutină cu volum mare și configurații flexibile pentru proceduri avansate. Folosind informațiile vitale din diferite surse, cum ar fi sistemele de imagistică, dispozitivele intervenționale, instrumentele de navigație și istoricul pacienților, Azurion le oferă membrilor echipei de intervenție controlul și informația necesare pentru a efectua procedurile în mod eficient.

 

Azurion integrează peste 1.000 de componente inovatoare, inclusiv un detector plat îmbunătățit și cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Philips, ConnectOS, pentru o integrare completă a informațiilor în timp real obținute de la toate tehnologiile relevante prezente în laboratorul de radiologie intervențională. Toate aceste elemente contribuie la obținerea unor imagini de o calitate superioară utilizând o doză minimă de radiații.

 

Potrivit unui studiu realizat în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, 93% dintre specialiștii care au testat platforma Azurion consideră că aceasta îi ajută să utilizeze mai eficient timpul petrecut în laborator, în timp ce 91% consideră că Azurion contribuie la reducerea timpului necesar procedurilor. Mai mult, Azurion integrează carduri de proceduri care le permit medicilor să pre-programeze sarcini de rutină inclusiv pe baza metodelor preferate de utilizatori, contribuind astfel la reducerea erorilor de pregătire.

 

O platformă adaptată la cerințele tehnologiei viitorului

După achiziția Volcano în 2015, prin care Philips a devenit lider în soluții avansate în materie de catetere pentru diagnostic și terapie, prin lansarea platformei Azurion, compania își consolidează poziția de lider în domeniul intervențiilor ghidate imagistic, un domeniu cu investiții în valoare de 5 miliarde de euro la nivel global.

 

Totodată, Philips continuă fluxul de inovații în software de planificare și navigare pentru domenii precum chirurgia vasculară (VesselNavigator), cardiologia intervențională (EchoNavigator), oncologia intervențională (EmboGuide) și neuro-radiologia intervențională (AneurysmFlow). Platforma Azurion a fost dezvoltată pentru a permite integrarea acestor instrumente avansate de intervenție și a altor tehnologii dezvoltate în viitor, pentru a sprijini fluxul de lucru clinic. 

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Andra Alexandru

Andra Alexandru

Marketing Communication & PR Manager South East Europe

Responsabil comunicare corporativă și pentru soluțiile destinate profesioniștilor din domeniul sănătății

Tel: + 40 768 002 372

Downloads

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.