Ultimele noutăți | România

Mai 25, 2017

Inovațiile Philips pentru un stil de viață sănătos la #btechweek

București – Philips prezintă cele mai recente inovații care permit consumatorilor să se mențină sănătoși și să se bucure de viață, în cadrul Bucharest Technology Week, festivalul care-i reunește pe profesioniștii și amatorii de tehnologie din România.

 

Misiunea Philips este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin inovații relevante, inovația fiind fundamentul companiei de peste 125 de ani. 

 

Philips este o companie de tehnologie căreia îi pasă de oameni, de aceea ascultăm, ne provocăm și dezvoltăm împreună cu partenerii și consumatorii noștri soluții integrate pentru o îngrijire continuă, ceea ce noi numim Health Continuum. Așadara, îmbinând expertiza clinică cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, oferim soluții care susțin prevenția și un stil de viață sănătos, care asigură diagnostic și tratament corecte și rapide și care facilitează o recuperare și îngrijire la domiciliu mai eficiente.

 

Este o abordare care pune oamenii în prim-plan și îi încurajează să își asume un rol activ în gestionarea propriei sănătăți. Așadar, fie că ne referim la alimentație, la calitatea aerului pe care îl respirăm sau la igienă orală, inovațiile Philips ajută oamenii să se bucure de viață la întregul său potențial, într-o locuință cu un mediu sănătos.

 

Pentru că de cele mai multe ori, însă, inovația nu este vizibilă cu ochiul liber, deși impactul acesteia este semnificativ, invităm vizitatorii din cadrul Bucharest Technology Week la standul Philips să descopere universul inovațiilor tehnolgice din spatele produselor care le pot face viața de zi cu zi mai bună.

 

Fie că este vorba de tehnologia unică TurboStar din friteuza cu aer fierbinte, Philips Airfryer, de filtrul de apă brevetat AquaClean cu care este echipat espressorul automat Saeco PicoBaristo, fie că este sistemul unic de purificare VitaShield și tehnologia de umidificare NanoCloud care recomandă purficatorul și umidificatorul Philips Combi sau de tehnologia sonică a periuței de dinți electrică Philips Sonicare DiamondClean, fiecare din cele patru produse aduc în România o tehnologie unică, patentată, cu beneficii directe pentru calitatea vieții.

 

Așadar, vă așteptăm în perioada 26-28 mai 2017, în Piața George Enescu din București pentru a le descoperi. 

Despre Royal Philips


Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor 

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.