Ultimele noutăți | România

Dec 12, 2017

Philips prezintă la IFA noile sale dispozitive și platforme digitale


Philips a prezentat la ediția din acest an a IFA Berlin, noi produse și servicii care le permit consumatorilor să se implice mai mult în îngrijirea propriei sănătăţi.

IFA 2017

Soluțiile prezentate de Royal Philips în cadrul expoziţiei includ inovaţii în terapia tulburărilor de somn, îngrijirea mamei şi a copilului, calitatea aerului, sănătatea orală şi îngrijirea personală.

 

“Platformele digitale şi soluţiile inteligente pe care le-am prezentat la ediţia din acest an a IFA au fost create pentru a le oferi consumatorilor posibilitatea de a-și monitoriza și de a-și controla mai bine propria sănătate, alături de acces facil la expertiză şi sfaturi profesioniste”  - a declarat Egbert van Acht, Business Leader pentru categoria Health & Wellness şi Chief Business Leader pentru întreaga divizie Personal Health în cadrul Royal Philips.

Platforma digitală de parenting Philips Avent uGrow

Creată să sprijine părinţii şi dezvoltarea sănătoasă a bebeluşului, uGrow este prima aplicaţie medicală de acest tip pentru bebeluşi, care funcționează cu dispozitive conectate și oferă sfaturi personalizate. Aplicaţia interactivă uGrow cuprinde articole şi sfaturi create împreună cu un grup de profesionişti din domeniul medical şi se conectează wireless la sistemul inteligent de monitorizare a bebelușului şi la termometrul auricular inteligent de la Philips Avent.

Philips-Avent-uGrow

Cea mai avansată platformă digitală pentru îngrijirea orală

Philips Sonicare DiamondClean Smart este o soluţie completă de igienă orală. Împreună cu sistemul Philips Sonicare Breath care, Philips oferă tehnologii şi servicii conectate unice care îi ajută pe oameni să aibă grijă de sănătatea lor orală într-o singură platformă. Periuţa de dinţi Philips DiamondClean Smart reuneşte cele mai recente inovaţii şi performanţe Philips Sonicare, oferindu-le utilizatorilor rezultate excepţionale, datorită noilor capete de înaltă performanță pentru periuțe, coaching-ului personalizat şi a sfaturilor furnizate prin intermediul tehnologiei inteligente cu senzori, alături de o experienţă de periere intuitivă.

Philips Sonicare DiamondClean Smart

Soluții integrate pentru tratamentul tulburărilor de somn și al afecțiunilor respiratorii

Care Orchestrator este soluţia propusă de Philips pentru persoanele care suferă de tulburări cronice de somn şi afecţiuni respiratorii. Aceasta va uni pacienţii, furnizorii de servicii de îngrijire la domiciliu, medicii şi companiile de asigurări într-o platformă unică, bazată pe tehnologie cloud. Care Orchestrator le va permite medicilor să ofere sprijin personalizat, coaching şi educaţie pacienţilor la domiciliu şi ajută furnizorii de servicii de îngrijire la domiciliu cu date concrete pentru a lua decizii clinice rapid şi în cunoştinţă de cauză.

Soluţiile integrate Philips Air

Frecvența în creștere a problemelor sistemului respirator a dus la dezvoltarea de către Philips a unor soluţii integrate care includ purificatoare de aer şi senzori care se adaptează la mediul interior şi nevoile personale ale utilizatorului. Aplicaţia Air Matters care însoţeşte aceste dispozitive evaluează în timp real calitatea aerului din interior şi exterior şi nivelurile de alergeni. Aceste soluţii şi date integrate le permit persoanelor care suferă de probleme respiratorii să gestioneze şi să reducă expunerea la factorii iritanţi şi alergeni.

Philips Lumea Prestige şi aplicaţia Lumea IPL

Philips Lumea Prestige, un dispozitiv inovator de epilare acasă cu tehnologie IPL, a fost dezvoltat pentru a se potrivi diferitelor forme şi nuanţe de piele ale femeilor din întreaga lume. Acesta poate reduce părul de până la 92%, după doar trei tratamente, este dotat cu patru accesorii curbate pentru fiecare zonă a corpului și conține un senzor- SmartSkin care măsoară nuanţa pielii, printr-o apăsare de buton.

Aplicaţia Lumea IPL, utilizată în combinaţie cu dispozitivul, oferă un plan de tratament personalizat în funcție de nevoile individuale.

Philips Lumea Prestige Lifestyle

Pentru mai multe informaţii despre inovaţiile Philips în cadul IFA 2017 vă rugăm să accesaţi www.philips.com/ifa.

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor 

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.