Dedicare totală
Soluţiilor medicale

Dedicare totală Soluţiilor medicale


Generaţia noastră cea mai nouă de televizoare pentru industria medicală depăşeşte cu mult cea mai bună imagine şi cel mai bun sunet din clasa sa. Oferim funcţii unice care includ aplicaţii bazate pe cloud, concentrându-ne în acelaşi timp pe comoditate şi costul total de proprietate. Suntem dedicaţi standardelor şi excelenţei operaţionale de cel mai înalt nivel. Şi poţi vedea acest angajament în mod clar în tot ceea ce facem.

 

 

 Designed for Healthcare

 Environmentally conscious

 Aesthetic design

 Revenue & saving

 A brand you can Trust

Healthcare

Philips Healthcare TV este dedicat furnizării de produse şi tehnologii specifice industriei medicale.

Căutăm întotdeauna să îmbunătăţim experienţa pacienţilor şi să adăugăm valoare mediilor medicale.

 

 

 

Venit şi economii

Economiseşte din costul total de proprietate cu soluţiile dedicate domeniului medical!

SmartInstall este un instrument de gestionare de la distanţă foarte eficient care poate economisi sume semnificative la instalarea şi gestionarea televizoarelor tale. Prin MyChoice te poţi aştepta la venituri suplimentare furnizând în acelaşi timp valoare adăugată pacienţilor.

Protecţia mediului

Atitudinea ecologică şi durabilitatea au stat întotdeauna la baza Healthcare TV.

Drept rezultat, am dezvoltat mai multe iniţiative care vizează un impact pozitiv în acest domeniu. Dezvoltarea unei opţiuni ecologice, utilizarea redusă a energiei, carcase ignifuge şi o gamă în creştere de acreditări ecologice.

 

Încredere

Încrederea este esenţială în domeniul medical

Cu o lungă istorie şi poziţie de leader dovedită în domeniul medical şi al bunăstării. Healthcare TV este marca de încredere pentru piaţa serviciilor medicale. Ne bazăm pe principii de siguranţă, transparenţă şi calitate înaltă pentru toate produsele noastre.

 

 

 

Aspect estetic

Creăm designuri unice pentru mediul medical pentru a ne integra în unităţile medicale

Recunoaştem că unităţile medicale pot avea cerinţe specifice privind spaţiul şi designul. Astfel, ne străduim să ne dezvoltăm produsele concentrându-ne asupra clientului. Acest lucru înseamnă că elementele cheie de design cuprind colţuri rotunjite şi o gamă de televizoare albe.

Alătură-te conversaţiilor de pe mediile de socializare

Urmăreşte-ne pe Facebook

Contactaţi-ne

Fă clic pe săgeata de mai jos pentru informaţii detaliate

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.