Un 2018 de succes

Un 2018 de succes

 

Automechanika 2018 a fost un an excelent pentru noi, deoarece am putut prezenta multe inovații și progrese tehnologice noi din industria de iluminat auto. 

 

Fiind un lider în soluțiile inovatoare de iluminare cu LED-uri și halogen, am oferit clienților o experiență directă cu cele mai recente produse și au înțeles ce funcționează cel mai bine pentru aceștia.

Îmbunătățirea experienței pe șosea

Dedicați îmbunătățirii experienței pe șosea prin lumină


Evaluăm calitatea muncii noastre pe baza calității experienței de zi cu zi a clienților. Scopul nostru este să îmbunătățim experiența fiecărui participant la trafic, astfel încât aceasta să fie cât mai sigură și mai plăcută, de la momentul în care achiziționează pentru prima dată produsele noastre de iluminat până la momentul instalării și deplasării cu acestea.

Automechanika 2018

Cum demonstrăm acest lucru?


În fiecare an îmbunătățim siguranța participanților la trafic, echipând 5,5 milioane de mașini cu o tehnologie de iluminat mai bună. Suntem cunoscuți de organisme de testare, comercianți și presă și suntem extrem de mândri de realizările și premiile noastre, care ne motivează sa facem mereu tot ce ne stă in putință.

Clienții noștri ne cunosc cel mai bine, aceasta este convingerea noastră. De aceea, am solicitat feedback de la peste 100.000 de utilizatori pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim și să oferim inovații și mai bune.

Lansările noastre la Automechanika 2018


Standul Philips a fost echipat cu cele mai noi produse și cele mai interesante atracții din lumea iluminatului auto

WhiteVision ultra

Philips WhiteVision ultra, cu cea mai recentă formulă a stratului de acoperire, oferă lumină albă uimitoare de 4.200 K. Sunt cele mai albe becuri cu halogen cu utilizare rutieră legală din gama noastră și alegerea perfectă dacă ești în căutarea unui aspect modern și elegant.

X-tremeVision G-force

Philips X-tremeVision G-force sunt printre cele mai luminoase becuri auto pe care le poți cumpăra. Acestea au o luminozitate cu până la 130 % mai mare decât majoritatea celorlalte becuri auto, o lungime superioară a fasciculului luminos și rezistență la vibrații de 10G. Acum poți să vezi la o distanță mai mare, să reacționezi mai rapid și să conduci mai sigur.

PJH10

Proiectorul Philips PJH10 este echipat cu LED-uri de înaltă calitate și asigură un fascicul de lumină puternic, de 1000 de lumeni. Tehnologia inteligentă de reglare a intensității permite ajustarea luminii până la 100 de lumeni. Această lampă a fost construită să dureze, datorită rezistenței la șoc și apă.

RCH5S

Philips RCH5S cu LED-uri de înaltă calitate este o lampă de lucru fără fir, cu dimensiuni de buzunar, care oferă lumină strălucitoare. Tehnologia inteligentă de reglare a intensității permite ajustarea luminii între 300 și 30 de lumeni. Și este foarte rezistentă la apă și impact.

Cele mai importante evenimente de la Automechanika 2018

întâlnește-ne la Automechanika în Frankfurt
Philips X-tremeVision G-force

Prezentarea X-tremeVision G-Force cu Van Zwam

Descoperă WhiteVision ultra

Prezentarea WhiteVision ultra cu Mark Buelow

Interviu cu Mohammed Baiz

Dezvăluirea inovațiilor noastre în materie de produse cu Mohammed Baiz

Galeria Automechanika 2018


Avem multe fotografii de la Automechanika Frankfurt 2018. Le poți găsi aici!

Descoperă mai multe

Asistenţă auto

Asistenţă auto

Ai nevoie de faruri Philips de schimb pentru maşina ta?

De unde pot fi achiziţionate

De unde pot fi achiziţionate

Cumpără produse auto de la Philips din magazinele online sau dintr-un magazin din apropierea ta

Articole în domeniul auto

Articole în domeniul auto

Află mai multe despre tehnologia de iluminare auto, inovaţiile şi soluţiile Philips citind articolele noastre

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.