Soluţii de afişare profesionale

Soluţii de afişare
profesionale de la Philips

Soluţii de afişare care inspiră, încântă şi dau rezultate


Într-o lume în care impactul vizual primează, trebuie să ieşi în evidenţă prin ceea ce spui şi modul în care îţi transmiţi mesajul. Treci la nivelul superior: suntem aici pentru a te ajuta. Cu o moştenire bogată şi experienţă dovedită în livrarea de soluţii semnificative, reunim tehnologia de vârf cu inovaţiile axate pe mediul de afaceri pentru a te ajuta să obţii mai multe. Anul acesta. Anul viitor. În fiecare an. Împreună vom reuşi.

Cu CMND & Control, ai control absolut. Actualizează firmware-ul, modifică setările şi multe altele – tot ce înseamnă gestionarea ecranului a fost consolidat într-un sistem. Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare. Propulsează-ţi afacerea cu ajutorul celui mai dezvoltat sistem de operare din lume. Soluţiile de afişaje profesionale Philips dispun de sistem de operare Android, ceea ce îţi oferă control absolut asupra aplicaţiilor şi conectivităţii. Concepute pentru a fi versatile, profită la maximum de afişajele tale utilizând acest sistem SOC puternic şi funcţiile îmbunătăţite de conectivitate de care dispune. 
 
Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare.

Găseşte  afişajul dorit...

Afişaje pentru pereţi de monitoare
Afişaje pentru pereţi de monitoare
Următoarea generaţie de afişaje pentru pereţi de monitoare este concepută pentru a oferi expunere maximă şi calitate incredibilă a imaginii, cu o ramă aproape nedetectabilă, pentru conţinut vizual fascinant.
Televizoare profesionale
Televizoare profesionale
Propulsează-ţi afacerea la nivelul următor cu cele mai recente televizoare profesionale Philips. Concepute pentru aplicaţii comerciale, vei găsi soluţia perfectă pentru a-ţi impresiona clienţii.
Afişaje tactile
Afişaje tactile
Ai la dispoziţie o gamă modernă de afişaje Philips cu atingeri multiple pentru a-ţi completa afacerea. Atrage clienţii cu ajutorul gamei noastre vaste de afişaje tactile.
Soluţii de semnalizare
Soluţii de semnalizare
Orice domeniu, orice cerinţă. Gama Philips de soluţii de semnalizare îţi oferă puterea de a-ţi transmite mesajul eficient, utilizând tehnologie de ultimă oră şi materiale de înaltă calitate, concepute pentru a rezista în timp.
 

Maximizează experienţa cu AndroidTM

 

Dezvoltat până la un nivel superior, cu performanţe dovedite şi bine cunoscut de integratorii de sisteme, clienţii lor şi utilizatorii finali, Android oferă posibilităţi aproape nelimitate. Afişajele cu Android permit un grad mai ridicat de personalizare, sunt mai rapide şi mai puternice şi dispun de aplicaţii pentru o gamă largă de pieţe. Acesta este şi motivul pentru care tot mai multe dintre afişajele noastre de semnalizare şi televizoarele noastre profesionale rulează cel mai popular sistem de operare din lume: Android.

 

Explorează Android

Cu CMND, controlul îţi aparţine

 

Beneficiază de gestionare deplină a afişajului de la o singură unitate centralizată. CMND îţi permite să îţi gestionezi afişajele conectate şi să actualizezi setările rapid şi eficient. Simplifică implementarea şi întreţinerea. Favorizează interacţiunea şi personalizarea. În plus, CMND îţi permite să concepi şi să creezi cu uşurinţă conţinut atrăgător.


CMND pentru control deplin

Afişaje în funcţie de piaţă

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.