Soluţii de afişare
profesionale de la Philips


Universul afacerilor se dezvoltă mai rapid ca niciodată şi, ca să fii în top, trebuie să fii echipat cu ce este mai bun. Soluţiile de afişaje profesionale de la Philips combină tehnologia de ultimă generaţie cu inovaţii destinate afacerilor. Având experienţă bogată în inovaţii, Philips este lider mondial în ceea ce priveşte produsele de înaltă calitate, conceptele intuitive şi funcţiile practice. Philips a lansat în 1984 peretele de monitoare, apoi, cu ajutorul Ambilight, a schimbat modul de vizionare la televizor. Acum, tehnologia noastră se dezvoltă prin inovarea ecranelor pentru o mai mare varietate de pieţe şi aplicaţii comerciale.

Cu CMND & Control, ai control absolut. Actualizează firmware-ul, modifică setările şi multe altele – tot ce înseamnă gestionarea ecranului a fost consolidat într-un sistem. Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare. Propulsează-ţi afacerea cu ajutorul celui mai dezvoltat sistem de operare din lume. Soluţiile de afişaje profesionale Philips dispun de sistem de operare Android, ceea ce îţi oferă control absolut asupra aplicaţiilor şi conectivităţii. Concepute pentru a fi versatile, profită la maximum de afişajele tale utilizând acest sistem SOC puternic şi funcţiile îmbunătăţite de conectivitate de care dispune. 
 
Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare.

Găseşte  ecranul dorit...

Afişaje pentru pereţi de monitoare
Următoarea generaţie de afişaje pentru pereţi de monitoare este concepută pentru a oferi expunere maximă şi calitate incredibilă a imaginii, cu o ramă aproape nedetectabilă, pentru conţinut vizual fascinant.
Televizoare profesionale
Propulsează-ţi afacerea la nivelul următor cu cele mai recente televizoare profesionale Philips. Concepute pentru aplicaţii comerciale, vei găsi soluţia perfectă pentru a-ţi impresiona clienţii.
Afişaje tactile
Ai la dispoziţie o gamă modernă de afişaje Philips cu atingeri multiple pentru a-ţi completa afacerea. Atrage clienţii cu ajutorul gamei noastre vaste de afişaje tactile.
Soluţii de semnalizare
Orice domeniu, orice cerinţă. Gama Philips de soluţii de semnalizare îţi oferă puterea de a-ţi transmite mesajul eficient, utilizând tehnologie de ultimă oră şi materiale de înaltă calitate, concepute pentru a rezista în timp.
 

Cu Android™

 

Cu Android, posibilităţile sunt nelimitate. Cu viteza de neegalat, uşurinţa în utilizare şi disponibilitatea aplicaţiilor, soluţiile de afişaje profesionale Philips sunt concepute pentru a ţine pasul cu nevoile tale. Afişajele cu Android permit personalizare îmbunătăţită, sunt mai rapide şi mai puternice şi dispun de numeroase aplicaţii pentru o gamă largă de pieţe. 

 

Explorează Android

CMND  pentru control deplin

 

Experimentează gestionarea completă a afişajului de la o singură unitate centralizată. CMND îţi permite să îţi gestionezi afişajele conectate şi să actualizezi rapid şi eficient conţinutul şi setările. În plus, interfaţa sa intuitivă îţi dă puterea să concepi şi să creezi cu uşurinţă conţinut atrăgător. 


CMND pentru control deplin

Afişaje în funcţie de piaţă

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.