inginea banner image

Platforma Reacts integrată cu Philips Lumify

Reacts logo

Distincții în domeniul medical:

lumify with reacts

În activitatea dumneavoastră cotidiană, deciziile trebuie luate aici și acum, iar asta înseamnă că aveți nevoie de asistență în timp real. Ecograful mobil Philips Lumify, integrat cu tehnologia Reacts, vă va permite să vă consultați cu alți medici, indiferent de locul în care vă aflați.


Profitați de posibilitatea de a accesa ecografiile dumneavoastră folosind tehnologia livestream și conexiunile audio și video, oricând doriți să vă consultați în legătură cu un diagnostic. Sistemul Philips Lumify, integrat cu platforma Reacts, vă va permite să colaborați cu alți specialiști. Veți oferi asistență de și mai bună calitate pacienților dumneavoastră – întotdeauna este loc de mai bine.

Reacts with Lumify

Consultații în timp real, cu ajutorul platformei mobile de imagistică ecografică

 

Posibilitatea de a vă consulta pacienții de la distanță în timp real este susținută de cooperarea eficientă cu alți specialiști, iar acest lucru influențează semnificativ calitatea asistenței medicale acordate pacienților. Descoperiți ecograful portabil, integrat cu platforma Reacts, sistemul care unește specialiștii, indiferent de moment sau de loc.

Informații privind tehnologia Reacts

 

Reacts (din EN Remote Education, Augmented Communication, Training and Supervision – educație la distanță, comunicare augmentată, instruire și asistență) este o platformă de cooperare, care se bazează pe instrumente unice, interactive, fiind proiectată pentru necesitățile medicilor. Platforma beneficiază de instrumente inovatoare, precum realitatea augmentată, pentru a oferi asistență virtuală și instruire. Această tehnologie a fost elaborată de Innovative Imaging Technologies Inc (IIT), cu sediul în Quebec. Președintele Consiliului de Administrație al societății, Dr. Yanick Beaulieu conduce o echipă multidisciplinară, specializată în dezvoltarea de tehnologii multimedia și software.

 

În prezent, platforma Reacts este utilizată în 28 de țări și are aplicabilitate atât în domeniul clinic, cât și în cel educațional - asigurând o comunicare sigură, tratarea la distanță a rănilor și consultații, inclusiv teleconsultații ecografice, dar și teleasistență interactivă și asistență la distanță în cazul anumitor proceduri medicale. Compania IIT colaborează în prezent cu câteva dintre cele mai mari spitale din Quebec și nu numai, colaborând și cu organizații care activează în domeniul ocrotirii sănătății și care pun accentul pe inovație, precum Joule - o subsidiară a Asociației Medicilor din Canada.

 

Mai multe informații în acest domeniu, găsiți pe: www.reacts.com

(+40) 21 203 20 40


Consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare. Sunați acum (prețul conform tarifelor valabile ale operatorului dvs.). Linia de asistență telefonică poate fi apelată de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

*

Contact information

* This field is mandatory

*
*
*
*
*
*
*
*
*

By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

This webpage content is intended for Healthcare Professionals Only, not for general public
Please select the checkbox

Note:

The information on this website is intended for healthcare professionals.