Ecograf

Ecograf
pe smartphone-ul dumneavoastră

Philips Lumify este primul ecograf de pe piață, care are o aplicație mobilă pe care o puteți descărca direct pe smartphone-ul sau pe tableta dumneavoastră.

  Vă prezentăm Pulsed Wave Doppler 

  Philips Lumify dispune acum de instrumentul Pulse Wave Doppler care vă permite să evaluați fluxul hemodinamic și să realizați măsurători în orice aplicație, cu toate cele trei traductoare Lumify. Cea mai recentă versiune a soluției noastre portabile cu ultrasunete include, de asemenea, două noi măsurători obstetricale care permit utilizatorilor să evalueze cu ușurință creșterea fătului în stadiu incipient al sarcinii.

   

  *Disponibil numai în versiunea Android 

  Philips Lumify

  (+40) 21 203 20 40


  Consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare. Sunați acum (prețul conform tarifelor valabile ale operatorului dvs.). Linia de asistență telefonică poate fi apelată de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

  Rezultate fiabile și reproductibile ale imagisticii pulmonare

  Philips Lumify

  Noul instrument de cuantificare B-line este acum disponibil în aplicația Lumify pentru dispozitivele Android. Acest instrument calculează automat numărul maxim de linii B în fiecare zonă scanată și oferă un protocol de scanare cuprinzător bazat pe o examinare pulmonară în 12 puncte și pe etichetarea eficientă a zonelor individuale.

   

  *Disponibil numai în versiunea Android 

  Descărcați

  Aplicația Lumify este disponibilă gratuit pentru orice număr de dispozitive mobile cu sisteme de operare Android sau iOS. Se poate descărca din magazinul Google Play sau Apple Store.

   

  *Exista diferențe între caracteristicile disponibile în cele două versiuni

  Conectați-vă

  Pentru a conecta ecograful la smartphone sau la tabletă, nu trebuie să folosiți adaptoare care vă îngreunează viața. Este suficient portul USB de pe dispozitivul mobil.

  Examinați

  După conectarea dispozitivului, puteți începe examinarea pacientului. Aplicația Philips Lumify vă permite să alegeți presetarea corectă pentru imagistică. 

  lumify phone
  lumify unboxing

  Puteți vedea ce conține setul Philips Lumify și cât de simplă este începerea primei examinări.

  Philips Lumify are 3 traductoare pentru ecografie

  C5-2


  Traductor convex, pentru examinarea plămânilor, vezicii biliare, cavității abdominale și pentru investigații obstetrice.

  L12-4


  Traductor liniar care permite examinarea plămânilor, a vaselor sanguine, a țesuturilor moi, a articulațiilor și a organelor superficiale.

  S4-1


  Traductor cardiologic, care permite realizarea de investigații de cord, FAST, obstetrice, precum și examinarea plămânilor și a abdomenului.

  lumify reacts

  Platforma de cooperare Reacts disponibilă pentru aplicația Philips Lumify

  Descoperiți exemplele de investigații Philips Lumify în activitatea medicală

  (+40) 21 203 20 40


  Consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare. Sunați acum (prețul conform tarifelor valabile ale operatorului dvs.). Linia de asistență telefonică poate fi apelată de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

  *

  Contact information

  * This field is mandatory

  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  *

  By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.

  We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

  *
  *

  Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.

  This webpage content is intended for Healthcare Professionals Only, not for general public
  Please select the checkbox

  Note:

  The information on this website is intended for healthcare professionals.