lumify office practice masthead

Philips Lumify
Aplicația

Imagini ecografice direct pe smartphone sau pe tabletă, cu o singură atingere


Utilizarea Lumify nu ar fi putut fi mai simplă!
Puteți începe imediat testarea, indiferent dacă ați introdus sau nu datele pacientului.
 

Aplicația Philips Lumify este disponibilă gratuit, pentru smartphone și tabletele cu sistem de operare Android.

Descărcați aplicația din magazinul Google Play.

Traductoarele Philips Lumify nu funcționează în prezent cu dispozitivele companiei Apple.

s4 1 transducer screen

Imagini ecografie de înaltă calitate direct pe smartphone sau pe tabletă

 

Ecograful Philips Lumify asigură o înaltă calitate a imaginii ecografice. Presetările special proiectate optimizează parametrii imaginii în funcție de tipul investigației. Reglarea manuală a imaginii este posibilă în permanență, folosind parametrii disponibili pentru Amplificare, Adâncime și viteza Doppler.

Tablet używany w procesie obrazowania
Tryb M

M-Mode

În Modul M vă puteți familiariza cu mișcările unei anumite zone anatomice, poziția sau adâncimea limitei țesutului fiind afișată pe axa orizontală.

 

Zamrażanie

Captarea imaginii (Freeze)

Opțiunea de înghețare a imaginii introduce noi instrumente, precum cadrele cineloop, oferind și posibilitatea măsurării, salvării și furnizării de imagini și de cadre cineloop.

Fast flow (Szybki przepływ)

Flux Rapid (Fast Flow)

Lucrul în modul Flux Rapid elimină necesitatea setării manuale a scalei de culori pentru imagistica fluxului. Modul Flux Rapid a fost optimizat corespunzător pentru un flux sanguin mai rapid, în toate tipurile de investigații (de ex. fluxul sanguin arterial).

Film

Salvarea cadrelor cineloop

Captarea și salvarea celui mai bun cadru, pentru documentația medicală a pacientului.

Slow flow (Wolny przepływ)

Flux Lent (Slow Flow)

Lucrul în modul Flux Lent elimină necesitatea setării manuale a scalei de culori pentru imagistica fluxului. Modul Flux Lent a fost optimizat corespunzător pentru un flux sanguin mai lent, în toate tipurile de investigații (de ex. fluxul sanguin venos).

Adnotacje

Adnotări

Tastatura alfanumerică, disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare Android, precum și funcția de recunoaștere vocală, permit crearea rapidă și simplă a unui comentariu pentru imagini.

Dostosowywanie obrazu

Ajustarea imaginii

Utilizatorii aplicației pot modifica și adapta imaginea folosind aceleași gesturi pe care le folosesc în utilizarea echipamentelor portabile: ciupire sau dubla atingere a ecranului pentru mărirea imaginii sau pentru derularea în sus sau în jos, precum și pentru a modifica amplificarea, adâncimea și viteza Doppler color.

Wykonywanie pomiarów

Efectuarea măsurătorilor

Măsurarea intuitivă și precisă a diferite lungimi și suprafețe în modul 2D, cu ajutorul unor cursoare de măsură ușor de utilizat.

Acces rapid și facil la toate funcțiile Lumify

 

Philips Lumify facilitează accesul rapid la datele pacientului, precum si la toate funcțiile și modurile de lucru ale sistemului. Printre altele, sistemul este prevăzut cu un meniu activ, cu cititor de coduri de bare, precum și cu Lista de lucru DICOM (DICOM Modality Worklist).

Meniu

 

Meniul permanent activ și ușor de accesat permite, printre altele, vizualizarea rapidă a unei investigații, editarea datelor pacientului, modificarea setărilor din fabrică, revizuirea analizelor salvate, configurarea opțiunilor de exportare a datelor, ajustarea setărilor și verificarea versiunii aplicației.

Lista de lucru DICOM (DICOM Modality Worklist)

 

Datorită utilizării protocolului DICOM, sistemul Lumify caută datele demografice ale pacientului și detaliile ecografiei pe serverele MWL SCP (Modality Worklist Server).

 

Folosind Lista de lucru DICOM, aveți acces la completarea automată a datelor pacientului în dispozitivul Philips Lumify.

Okno nawigacji zapewniające szybki dostęp
lumify ultrasound compatible tablet

Compatibilitatea dispozitivelor

 

Verificați cu ce telefoane inteligente și tablete este compatibil Lumify

Stocarea, analiza și furnizarea imaginilor ecografice

 

Sistemul Lumify este compatibil cu cele mai noi sisteme de codificare și protecție a datelor și, astfel, puteți păstra toate analizele efectuate, fără a vă face griji pentru siguranța și confidențialitatea pacientului. Interfața intuitivă permite vizualizarea și compararea rezultatelor anterioare, atunci când aveți nevoie. Sistemul este conform și cu cerințele HIPAA privind transmiterea datelor de diagnosticare către alți medici implicați în tratarea pacientului.

Przeglądanie tabletu pacjenta

Vizualizarea și partajarea intuitivă a imaginilor.

Tablet do przeglądana obrazów

Dacă doriți să discutați rezultatele investigațiilor cu un alt medic, îi puteți trimite acestuia un e-mail prin rețeaua locală a centrului medical sau îi puteți aloca fișa pacientului în sistemul PACS, dacă acest sistem este disponibil.

(+40) 21 203 20 40


Consultanții noștri vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare. Sunați acum (prețul conform tarifelor valabile ale operatorului dvs.). Linia de asistență telefonică poate fi apelată de luni până vineri, în intervalul orar 9-17.

*

Contact information

* This field is mandatory

*
*
*
*
*
*
*
*
*

By specifying your reason for contact we will be able to provide you with a better service.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Philips apreciază şi respectă confidenţialitatea clienţilor săi. Vă puteţi retrage permisiunile în orice moment. Pentru mai multe informaţii, citiţi Politica de confidenţialitate Philips.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.