Magazine

Adaugă un strop de magie experienţei pe care o oferi publicului larg

 

Participă la revoluţie transformându-ţi magazinul în experienţa supremă de vânzare cu amănuntul. Afişajele noastre de mare impact transformă trecătorii în persoane interesate şi conferă cumpărăturilor o dimensiune interactivă. Aceste afişaje extrem de luminoase însufleţesc vitrinele magazinelor cu conţinut dinamic. Pereţii de monitoare video încântă clienţii, aducându-ţi povestea în prim-plan. Iar cu Studio TV, şi copiii, şi părinţii sunt fericiţi.

Beneficii pentru piaţa de comerţ cu amănuntul:

✔  Atrage clienţi prin promoţii cu impact mai ridicat

✔  Fidelizează clienţii prin experienţe de marcă captivantă

✔  Adresează-te publicului dorit cu oferte speciale prezentate la înaltă definiţie

✔  Fii gata să oferi experienţe de cumpărături personalizate şi interactive

✔  Creează promoţii direcţionate folosind baze de date proprii şi externe

✔  Foloseşte comunicarea între maşini pentru a forma reţele puternice de semnalizare

Modele recomandate

Avantajul
Philips


Afişajele Philips sunt concepute pentru a impresiona pe piaţa comerţului cu amănuntul, aducând lumea digitală în spaţiul tău prin intermediul celor mai recente aplicaţii, conectivităţii şi funcţiilor interactive.

Android
 

Creează cel mai inteligent, rapid şi intuitiv spaţiu comercial. Adu universul digital în magazinul tău cu afişajele Philips cu sistem de operare Android. Este esenţa celor două lumi: produsul fizic combinat cu nenumărate aplicaţii digitale şi conţinut.

Ambilight
 

Totul este mai fascinant cu Philips Ambilight. Atrage mai mulţi clienţi cu ajutorul unui decor perfect, care utilizează iluminatul ambiental elegant pentru a proiecta culori dinamice pe pereţi.

UltraBright
 

Orice locaţie, orice luminozitate – Philips UltraBright va asigura că ecranul tău este afişat în mod atrăgător, în culori luminoase, intense şi cu un contrast optim. Dispunând de o vizibilitate superbă şi o claritatea mai bună a imaginii, nici măcar razele soarelui nu vor reprezenta un obstacol între conţinutul tău şi client.

Rame extrem de înguste
 

Fă o impresie şi mai puternică cu structura plutitoare a afişajelor profesionale Philips. Cu ramele extrem de înguste şi soluţiile avansate de aliniere, conţinutul pare mai mare şi mai impresionant. Graţie conceptului practic fără margini, creează o configuraţie de perete video continuă, de orice dimensiune.

 

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.