Spaţii publice

Subliniază şi mai mult o ocazie importantă

 

Oamenii se aşteaptă să fie informaţi şi să se distreze din momentul în care intră pe o arenă, un stadion sau într-o sală de spectacole. Oferind culori vii şi bogate şi rezoluţie incredibilă, afişajele noastre cresc implicarea şi te ajută să obţii mai multe venituri, adăugând impact sporit reclamelor şi promoţiilor. Totodată, permit vizitatorilor să se orienteze uşor.

 

Beneficii pentru industria hotelieră:
✔   Oferă informaţii uşor de citit la zonele de acces şi de verificare a biletelor
✔   Fă timpul de aşteptare să treacă mai repede oferind divertisment de înaltă definiţie

✔  Oferă informaţii importante despre locaţie şi eveniment

✔  Ajută vizitatorii să se orienteze uşor cu hărţi cu posibilitate de căutare

✔   Promovează vânzările în avans pentru evenimente noi şi viitoare

✔   Creşte veniturile prin promoţii reciproce şi publicitate terţă parte
✔   Încurajează revenirea vizitatorilor

Modele recomandate

Avantajul
Philips


Concepute special pentru a amplifica impactul în spaţiile publice, afişajele Philip îţi vor îmbunătăţi spaţiul cu conţinut sigur şi rezoluţie clară la scară mare.

Rame extrem de înguste
 

Fă o impresie şi mai puternică cu structura plutitoare a afişajelor profesionale Philips. Cu ramele extrem de înguste şi soluţiile avansate de aliniere, conţinutul pare mai mare şi mai impresionant. Graţie conceptului practic fără margini, creează o configuraţie de perete video continuă, de orice dimensiune.

Calibrarea culorilor
 

Asigură niveluri de culoare uniforme pe toate afişajele din reţea. Folosind kitul opţional de calibrare a culorilor, poţi gestiona luminozitatea de fundal, poţi standardiza cu uşurinţă curba gamma şi calibra tonurile de gri pe toate afişajele.

Ultra HD
 

Uimeşte-ţi publicul cu calitatea extraordinară a imaginii oferită de Ultra HD. Cu 3840 x 2160 pixeli, conţinutul tău este afişat la o rezoluţie de patru ori mai mare decât Full HD. Ceea ce înseamnă o imagine mai clară în format mare, conferind un aspect de înaltă calitate.

Failover
 

Nu-ţi mai face niciodată griji în privinţa ecranelor de eroare. Cu tehnologia revoluţionară FailOver, afişajele tale vor reda automat conţinut de rezervă în eventualitatea unei defecţiuni a playerului media. Este o protecţie imediată care îţi garantează că vei avea mereu totul sub control.

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.