Industria hotelieră

Desăvârşeşte-ţi oferta hotelieră


Televizoarele profesionale merg dincolo de divertismentul pasiv. Accentul se pune tot mai mult pe personalizare, informaţii şi comunicare. Televizoarele şi soluţiile noastre de semnalizare te pot ajuta să îţi consolidezi marca, să creşti vânzările şi să încurajezi revenirea oaspeţilor. Alege televizoarele 4K Ultra-HD cu Wi-Fi Miracast™ şi Chromecast pentru imagini excelente şi conectivitate uşoară a oaspeţilor. Afişaje interactive în camera de hotel pentru comunicare rapidă. Servicii de recepţie digitală pentru evenimente. Totul este posibil.

Beneficii pentru industria hotelieră:
✔   Creează promoţii cu impact ridicat
✔   Actualizează rapid informaţiile
✔   Foloseşte promovarea reciprocă a unităţilor
✔   Întâmpină invitaţii la conferinţe prin nume

✔   Îmbunătăţeşte serviciile de recepţie
✔   Îmbunătăţeşte confortul prin indicaţii de orientare interactive

✔   Fă uşor modificări graţie controlului centralizat

Modele recomandate

Avantajul
Philips

 

Afişajele Philips pentru piaţa hotelieră se concentrează pe confort şi comoditate. Oferind funcţii de cea mai înaltă calitate, personalul şi oaspeţii tăi se vor bucura de mai multe opţiuni care funcţionează perfect de fiecare dată.

CMND & Create

 

Personalizează-ţi conţinutul cu CMND & Create. Acest instrument robust de creaţie este inclus în afişajul profesional Philips pentru a te ajuta să concepi şi să-ţi creezi propriul conţinut atractiv, de înaltă calitate. Îţi permite să-ţi adaugi marca proprie pe toate afişajele din hotel exact aşa cum doreşti, simplu şi eficient.

CMND & Control

 

Gestionează-ţi toate afişajele conectate dintr-o singură locaţie centralizată. Cu CMND & Control îţi poţi actualiza rapid şi eficient software-ul, setările, planificarea şi configuraţiile conţinutului în toate camerele. Nu mai este nevoie să mergi din cameră în cameră pentru a schimba setările. 

QuadViewer

 

Desfiinţând distincţia dintre formă şi funcţie, QuadViewer permite divizarea ecranelor noastre cu format mare în patru zone separate, perfect pentru sălile de şedinţă şi conferinţe. 

Aplicaţii Android
 

Impresionează-ţi oaspeţii cu posibilităţi infinite. Alege dintr-o gamă permanent îmbogăţită de aplicaţii, jocuri şi servicii pentru a îmbunătăţi la maximum experienţa generală a oaspeţilor în hotelul tău. În plus, posibilitatea de a conecta dispozitivele personale va conferi camerelor o notă modernă, sofisticată.

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.