Domeniul medical

Îmbunătăţeşte confortul şi îngrijirea pacientului

 

Fiecare mic plus face diferenţa în domeniul sanitar. Soluţiile noastre îmbunătăţesc moralul pacienţilor, ajută vizitatorii să se orienteze şi permit personalului medical să ia decizii de diagnosticare mai bune. Televizoarele noastre Heartline sunt centre de divertisment, fiind compatibile totodată cu sistemele de apelare a infirmierelor. Afişajele noastre tactile interactive permit orientarea rapidă. Iar ecranele calibrate din fabrică permit medicilor să aibă încredere în proprii ochi.

Beneficii pentru domeniul medical:
✔   Obţine venituri din publicitate şi serviciile de plată per vizionare MyChoice
✔   Redu presiunea asupra personalului de la recepţie oferind vizitatorilor informaţiile de care au nevoie
✔   Trimite notificări şi informaţii direct pe ecranele pacienţilor
✔   Sistem uşor de folosit de gestionare a conţinutului

Modele recomandate 

Avantajul
Philips


Aflate la baza pieţei medicale, afişajele Philips au fost concepute pentru a garanta siguranţă şi funcţionalitate maxime, dispunând de carcasă rezistentă la germeni şi de o multitudine de funcţii utile.

Antimicrobian

 

Inovaţie destinată spitalelor, într-un model simplu. Dispunând de carcasă antimicrobiană, dezvoltarea microorganismelor este împiedicată, oferind un mediu mai sigur care necesită mai puţină întreţinere. Gama noastră pentru domeniul sanitar este ideală pentru clinici, spitale şi reşedinţe în care lucrează îngrijitori medicali.

MyChoice

 

Cu MyChoice poţi genera venituri suplimentare fără să îţi schimbi infrastructura existentă. Canalele de televiziune vor fi activate cu un cod PIN. Pacienţii pot achiziţiona aceste coduri PIN de la terminalul de plată al spitalului sau de la recepţie.  

Serial Xpress Protocol

 

Conectează-ţi cu uşurinţă afişajele la decodoare externe, set-top boxuri şi la toţi furnizorii principali de sisteme interactive. Serial Xpress Protocol oferă conectare uşoară şi eficienţă maximă.

D-image pentru mediul clinic

 

Afişajele pentru medii clinice de la Philips cu presetare pentru imagini medicale D-image sunt calibrate din fabrică pentru a oferi o performanţă a afişajului cu tehnologie standard în tonuri de gri compatibilă cu DICOM partea 14. Utilizând panouri LCD de înaltă calitate cu tehnologie LED, Philips oferă performanţă consecventă şi de încredere la un preţ accesibil.

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.