Alimente şi băuturi

Prezintă-ţi optim meniul


Imaginile clare şi luminoase şi meniurile dinamice sunt un mod puternic de a atrage oamenii la restaurantul, cafeneaua sau barul tău. Imaginile bogate şi detaliate captează interesul clienţilor şi impulsionează vânzările. Iar graţie configuraţiei noastre Studio TV, distracţia copiilor este asigurată.


Beneficii pentru piaţa de alimente şi băuturi:
✔   Impulsionează vânzările de alimente şi băuturi
✔   Creşte vânzările şi numărul de clienţi cu promoţii bazate pe intervale orare şi profiluri ale clienţilor
✔   Creează o atmosferă profesională cu Ambilight
✔   Obţine informaţii mai aprofundate despre clienţi integrând soluţiile de semnalizare cu software de analiză la punctul de vânzare
✔   Fă timpul de aşteptare să treacă mai repede oferind conţinut de divertisment

✔   Creşte veniturile comercializând timp de ecran advertiserilor terţă parte

 

Modele recomandate

Avantajul
Philips

 

Afişajele Philips sunt alegerea perfectă pentru piaţa alimentelor şi băuturilor, oferind conţinut sigur, control simplu şi rapid şi eficienţă incredibilă.

Failover


Nu-ţi mai face niciodată griji în privinţa ecranelor de eroare. Cu tehnologia revoluţionară FailOver, afişajele tale vor reda automat conţinut de rezervă în eventualitatea unei defecţiuni a playerului media. Este o protecţie imediată ce îţi permite să te asiguri că nu se va afişa niciodată clienţilor un ecran gol.

SmartPower


Creşte-ţi eficienţa energetică pentru un consum mai ecologic şi un cost operaţional mai scăzut. SmartPower este o funcţie de economisire a energiei care gestionează iluminatul de fundal al afişajului utilizând un sistem presetat. Rezultatul? Reducere de până 50 % a consumului de energie.

CMND


Gestionează-ţi toate afişajele dintr-o singură locaţie. Cu CMND, poţi crea propriul conţinut personalizat şi îl poţi reda pe întreaga reţea de afişaje prin simpla atingere a unui buton. De asemenea, poţi seta actualizări programate care să reflecte schimbările meniurilor zilnice şi ale ofertelor speciale.

MemoryCache


Salvează şi redă conţinut direct de pe ecran, beneficiind de mai multe opţiuni cu privire la locul în care vrei să amplasezi afişajul pentru a răspunde mai bine cerinţelor clienţilor.

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.