Soluţii corporatiste

Propulsează-ţi afacerea

 

În birou şi în fabrică, nimic nu sugerează mai bine inovaţie şi ambiţie decât afişajele mari şi imaginile dinamice. Inspiră vise şi inovaţie cu soluţiile noastre perfecte pentru birouri, fabrici, săli de şedinţă, zone de relaxare, holuri şi coridoare.

Beneficii pentru piaţa corporatistă:
✔   Promovează-ţi marca şi mesajele cheie
✔   Informează-ţi rapid angajaţii
✔   Creează o reţea de afişaje digitale în mai multe locaţii
✔   Stimulează implicarea şi entuziasmul
✔   Direcţionează mesajele către departamentele şi locaţiile dorite

✔   Protejează angajaţii şi bunurile prin instrucţiuni clare pentru situaţii de urgenţă

Modele recomandate

Avantajul
Philips


Eficiente din punct de vedere energetic şi dotate cu funcţii precum partajarea simplificată a ecranului, vizualizarea divizată a ecranului şi funcţie tactilă, afişajele Philips sunt concepute pentru a impresiona pe piaţa corporatistă.

QuadViewer
 

Soluţia perfectă în ceea ce priveşte funcţiile şi impactul, QuadViewer îţi propulsează ecranul la cel mai înalt nivel, redând simultan conţinut din până la patru intrări diferite. Este configuraţia ideală pentru săli de conferinţă şi săli de comandă. 

SmartPower
 

Creşte-ţi eficienţa energetică pentru un consum mai ecologic şi un cost operaţional mai scăzut. SmartPower este o funcţie de economisire a energiei care gestionează iluminatul de fundal al afişajului utilizând un sistem presetat. Rezultatul? Reducere de până 50 % a consumului de energie.

FailOver pentru săli de şedinţă
 

Utilizează Failover pentru a simplifica prezentările şi conferinţele video. Comută cu uşurinţă între ecrane mulţumită afişajului care schimbă automat intrările în funcţie de preferinţele tale. Nu este nevoie să comuţi intrările de fiecare dată când cineva vrea să îşi partajeze ecranul. 

Atingeri multiple
 

Îndrumă noii vizitatori unde trebuie să ajungă utilizând ecranul interactiv de ghidare. Echipat cu recunoaştere tactilă automată, operare plug and play şi până la 10 puncte de atingere simultană, ecranele noastre tactile te vor ajuta să creşti nivelul de implicare şi eficienţă. 

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.