CMND

android logo

Gestionează uşor conţinut şi reţele cu CMND


Afişajele frumoase şi soluţiile de semnalizare uimitoare depind de sistemele care le gestionează. CMND este o soluţie completă pentru afişaje profesionale conectate, care îţi permite să faci totul în mod uşor şi centralizat. Indiferent dacă ai un singur afişaj sau 1.000. Acesta simplifică implementarea sistemului (CMND & Deploy). Te ajută să supraveghezi operarea sistemului, actualizările de sistem şi întreţinerea (CMND & Control). Facilitează crearea de conţinut şi te ajută să îl redai în timp real (CMND & Create). Favorizează interacţiunea şi personalizarea (CMND & Check-In). Şi face toate acestea printr-o interfaţă cu tragere şi plasare. CMND înseamnă mai multă implicare, timp crescut de funcţionare, mai puţine probleme şi cost redus de proprietate.

Cu CMND & Control, ai control absolut. Actualizează firmware-ul, modifică setările şi multe altele – tot ce înseamnă gestionarea ecranului a fost consolidat într-un sistem. Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare. Propulsează-ţi afacerea cu ajutorul celui mai dezvoltat sistem de operare din lume. Soluţiile de afişaje profesionale Philips dispun de sistem de operare Android, ceea ce îţi oferă control absolut asupra aplicaţiilor şi conectivităţii. Concepute pentru a fi versatile, profită la maximum de afişajele tale utilizând acest sistem SOC puternic şi funcţiile îmbunătăţite de conectivitate de care dispune. 
 
Mai inteligent, mai rapid şi mai intuitiv ca niciodată, sistemul de operare Android oferă un univers de posibilităţi infinite. Cu o gamă largă de aplicaţii, ai puterea de a crea configuraţia perfectă pentru necesităţile tale de afişare.


Beneficii CMND pentru integratorii de sisteme:

✔  Beneficiază de integrare fără probleme pentru întreaga noastră gamă

✔  Simplifică şi eficientizează gestionarea şi configurarea afişajelor

✔  Adaugă/Elimină uşor setări

✔  Distribuie rapid pachete de aplicaţii Android

✔  Gestionează canale RF şi IPTV

 

Beneficii pentru utilizatorii finali

•  Implicare în timp real a clienţilor. Distribuire imediată a conţinutului sau în funcţie de obiceiurile clienţilor.
•  Elimină activitatea manuală asociată actualizării de la afişaj la afişaj
•  Maximizează capacităţile de publicitate şi promovare în spaţiile publice.

Beneficii pentru parteneri

•  Integrare perfectă pentru întreaga gamă Philips de soluţii de afişare profesionale.
•  Gestionarea şi configurarea afişajelor este simplificată şi optimizată.
•  Gestionarea canalelor RF şi IPTV; în plus, funcţionează pe reţele RF coaxiale, dar şi IP.

Altă funcţie
 

Cu AndroidTM

 

Cu Android, posibilităţile sunt nelimitate. Cu viteza de neegalat, uşurinţa în utilizare şi disponibilitatea aplicaţiilor, soluţiile de afişaje profesionale Philips sunt concepute pentru a ţine pasul cu nevoile tale. Afişajele cu Android permit personalizare îmbunătăţită, sunt mai rapide şi mai puternice şi dispun de numeroase aplicaţii pentru o gamă largă de pieţe.

CMND pentru control deplin

Contactează-ne


Ai nevoie de mai multe informaţii? Te ajutăm noi.